Torneig de dards: Juan Huertas va participar, va afinar la punteria i va aconseguir el primer lloc

Torneig de dards: Juan Huertas va participar, va afinar la punteria i va aconseguir el primer lloc

Una expedició de darderos es va desplaçar el cap de setmana a les festes populars, una vetlada tranquil·la on van mostrar les seues grans habilitats en el joc i en el que els millors jugadors de dards van competir entre ells per a aconseguir alçar-se amb el primer premi.

Dissabte passat 27 d'agost el Club Dards Puçol va organitzar a partir de les 22 hores el campionat local de dards en categoria individual en el local de la Penya Bou de l'Avenida.

Un torneig patrocinat per l'ajuntament que cada any va incrementant el nombre de participants i que ja és habitual en la nostra localitat, coneguda nacionalment pels amants dels dards pels nombrosos èxits que acumulen les associacions de dards de Puçol.

El campionat es va celebrar en un ambient amigable i distingit, en el que van participar un total de 36 jugadors. Els participants van vindre de diferents zones de la Comunitat Valenciana —inclús Eduardo Sales de Castelló—, Salva de Ciudad Real, i com no, va haver-hi una gran nombre de jugadors de Puçol.

Enguany el torneig va comptar amb la inscripció de jugadors novells, com a xiques de Puçol, Lorena i Elena, i representants de la penya Bou l’Avenida, Sancho, Amador i Costella.

La modalitat que es va disputar va ser a 501 diana 50 amb tancament en Màster i va comptar amb una gran quantitat de persones de totes les edats que van ser només a mirar i a disfrutar del joc d'estos experts dels dards.

Els organitzadors van quedar molt satisfets amb el campionat i esperen que cada any el nombre de participants augmente considerablement “agraïm des de l'Associació tota col·laboració incondicional prestada i a tota la gent que es va desplaçar per a l'esdeveniment que venim fent ja durant diversos anys consecutius. Vos donem les gràcies a tots i vos esperem l'any que ve” va comentar Amor Moreno, campiona del món de dards i component de l'Associació Dards Puçol.

Al final de la nit es van decantar els finalistes. El sext lloc va ser per a Thais Martínez i Daniel Huertas va aconseguir el quint lloc. Els dos són components de l'Associació Dards Puçol. David Fernández, veí de la nostra localitat, va obtindre el quart lloc de la competició.

Hugo, de Torrent, va quedar el tercer i la final es va jugar entre dos components de l'Associació Dards Puçol. El segon lloc va ser per a Javier Bermejo, de Silla, i el guanyador va ser Juan Huertas de Puçol que va participar en el torneig amb ganes de triomfar, va afinar la punteria i va aconseguir el primer lloc.

Informa: Lorena Reolid
Fotos: Asociación de Dardos Puçol 

545-juan_huertas-amor_moreno-ayuntamiento

fotos_noticia


29 Agost 2011
FaceBook  Twitter  

Altres