Futbol 7, on la diversió i l'esportivitat són les regles del joc

Futbol 7, on la diversió i l'esportivitat són les regles del joc

S'acosta el tradicional torneig aleví de futbol 7 que organitza un any més la Falla Hostalets per a les festes populars de la localitat i que compta amb la participació de 8 grans equips que competixen amistosament per aconseguir un primer lloc.

El campionat es realitza el pròxim dia 3 de setembre a partir de les 9 del matí en l'estadi José Claramunt, emplaçament on competixen els equips següents: Vila-real, València, El Planter, Club Esportiu Acero, La Creu, l'Alcúdia i Llevant.

Tots els xiquets i entrenadores reben una medalla i un diploma, on queda constància de la seua participació i l'esforç requerit en este torneig, així mateix cada equip rep una copa segons la seua classificació, però tan sols el millor aconseguirà alçar-se amb la gran victòria.

A més, a migdia tots els participants recarreguen les piles amb una gran fartona, que organitza gratuïtament la Falla Hostalets en unes carpes ubicades al costat del camp. Els familiars dels participants també poden disfrutar d'este gran festí.

“Espere que acudisca molta gent perquè és un campionat de prou nivell i l'organització del qual ha requerit un gran esforç”, comenta José Daniel Marcos, delegat de festejos de la Falla Hostalets i organitzador del torneig. 

Els organitzadors treballen al 100% perquè en les festes de setembre disfrutem d'esta gran marató esportiva que any rere any presa més prestigi i el principal objectiu de les quals és que els xiquets disfruten jugant. “Agrair als fallers el seu treball i dedicació, ja que fan que un any més este torneig siga possible”, conclou joiós José Daniel. 

Un campionat perquè els apassionants del futbol passen un bon dia i disfruten d'una jornada repleta d'emoció. Un campionat que complix amb les regles del joc, en la que pots donar per segur que la diversió i l'esportivitat estan garantides.

Informa: Lorena Reolid

517-cartel_torneo

 


26 Agost 2011
FaceBook  Twitter  

Altres