Junta Local Fallera: “Germanor al 90%”

Junta Local Fallera: “Germanor al 90%”

Salvador Ávila, president de la Junta Local Fallera de Puçol, mostra el seu malestar amb l'actitud de la falla Palau-La Torre. “Hi ha cinc comissions que estan unides i una altra que va en el seu contra i contra la Junta Local, per això la germanor fallera enguany és del 90%”, afirma el màxim responsables del món faller del nostre poble.

El president de la Junta Local Fallera de Puçol, Salvador Ávila, explica que “hem intentat ignorar tots els comentaris que s'han fet des de la falla Palau-La Torre. Ens ha costat molt no contestar-los, però el que va passar en l'entrega de premis, on van insultar, obrir botelles de cava i van llançar taps, fent plorar inclús als xiquets d'altres falles, ha sigut massa. Els presidents de les altres cinc falles de Puçol van mantindre una reunió amb la Junta Local per a informar-nos que si Palau-La Torre participava en el cercavila conjunt, ells no eixirien. Així que al final Palau-La Torre no va eixir i se la va suspendre de participar en la resta d'actes”.

Segons el president de la Junta Local Fallera de Puçol, “hi ha cinc comissions que estan unides i una altra que va en el seu contra i en contra de la Junta Local. Es queixen a l'ajuntament, amenacen d'anar a juí i ens estan fent passar uns dies molt roïns tant a l'alcalde, al regidor de festes com al meu mateix i la resta de fallers, ja que no ens deixen viure en pau la festa”.

Salvador Ávila destaca que “el cercavila conjunt estava al final a tope, amb més de 450 metres de desfilada fallera, en la que van participar cinc de les sis falles de Puçol i on vam poder vore la verdadera germanor fallera, que enguany està al 90% per culpa de Palau-La Torre”.

De cara al 2012, el màxim responsable de les falles de Puçol advertix que “l'any que ve Palau-La Torre estarà dins de la Junta Local Fallera una altra vegada, llevat que seguisquen amb esta actitud i continuen fent més favades”.

La comissió de Palau-La Torre, guanyadora en 2010 del premi a la millor falla gran, va ser sancionada enguany per la Junta Local Fallera de Puçol per incomplir reiteradament el protocol faller sobre la vestimenta (concretament el color del faixí), durant els actes oficials de 2010 i la presentació de la Junta Local Fallera 2011.

Des de llavors, el món faller de Puçol es troba dividit en dos.

Informa: Miguel Crespo

194-salvador_avila

fotos_noticia

 

19 Març 2011
FaceBook  Twitter  

Altres