Molí de Vent s'imposa en els jocs de casal i Hostalets en els esports

Molí de Vent s'imposa en els jocs de casal i Hostalets en els esports

Com cada any, l'entrega dels guardons fallers ve precedida per l'entrega dels premis dels jocs de casal i del campionat esportiu en què participen les comissions falleres de Puçol. Enguany, Molí de Vent va ser la millor en els jocs de casal i Hostalets en els esports. Però tots s'ho van passar en gran.

Dimecres 16 de març, les comissions falleres de Puçol esperen expectants en la plaça Joan de Ribera els guardons als millors monuments, llibrets i ninots. Sona la música i l'estrèpit de les traques i dels petards. Tot està preparat per a saber quina falla és la successora de Palau-La Torre, però abans cal entregar els premis als guanyadors dels jocs de casal i del campionat esportiu que organitza la Junta Local Fallera de Puçol.

Enguany, Molí de Vent es va imposar en els jocs de casal, guanyant dos de les proves infantils (dames i xinxàs) i en dos de les d'adults (truc i parxís). En la segona va quedar Palau-La Torre, amb tres victòries. En la tercera plaça va haver-hi un doble empat entre l'Antiga Muralla i Hostalets, amb dos triomfs cada una. Per la seua banda, Camí La Mar, en la seua primera participació, va aconseguir una victòria en escacs infantils i Picaio es va quedar amb les mans buides.

Pel que fa al campionat esportiu faller, l'única comissió que va aconseguir més d'una victòria va ser Hostalets, que es va imposar en futbito, tant en categoria masculina com femenina. Per la seua banda, Palau-La Torre va guanyar en futbol 7 infantil, Picaio en voleibol i Molí de Vent en pàdel.

A més, es va fer entrega del premi de frontó a Héctor Molina Calatayud, “el xiquet del frontó”. Durant la final, este xicotet va rebre un pilotada, es va parar la partida i li van haver de posar punts en la cella al xiquet. Per això, les dos parelles finalistes van decidir donar-li el trofeu “al xiquet del frontó”.

Una mostra de la solidaritat, la camaraderia i el bon humor que presidix tant els jocs de casal com els esportius de la Junta Local Fallera.

Informa: Miguel Crespo

185-xiquet_del_fronto

fotos_noticia

 

18 Març 2011
FaceBook  Twitter  

Altres