La Falla Palau-La Torre organitza els seus playbacks a benefici d'ADIS

La Falla Palau-La Torre organitza els seus playbacks a benefici d'ADIS

Els playbacks de la Falla Palau-La Torre destinaran el 100% de la seua recaptació a l'Associació de Discapacitats de Puçol, ADIS. L'entrada costa només 3 euros i amb ella, a més de gaudir d'unes actuacions musicals made in Puçol, podràs aportar el teu granet d'arena per a ajudar als que més ho necessiten.

Palau-La Torre celebra diumenge 6 de febrer, en el Caxton College, els playbacks de la falla. L'entrada per a assistir a l'espectacle val només 3 euros i la recaptació íntegra de la taquilla es destinarà a l'Associació de Discapacitats de Puçol, ADIS. Els playbacks comptaran, a més de l'actuació dels fallers de Palau-La Torre, amb la participació d'altres associacions i clubs socials de la localitat. Així que les sorpreses estan assegurades.

L'objectiu dels playbacks és, com comenta el tresorer i portaveu de la falla, Javier Gimeno, “disfrutar d'un acte divertit i proporcionar una ajuda extra a ADIS. Gràcies a la col·laboració del Caxton i que no afegim cap altre acte amb cost econòmic, com podrien ser unes paelles o inclús l'aigua dels participants en els playbacks, tots els diners que es recapten es donarà a benefici de l'Associació de Discapacitats de Puçol”.

Les entrades les pots aconseguir els dimarts de 18:00 a 20:00 hores en el Casal de la Falla Palau-La Torre. Fora d'este horari, pots comprar-les contactant amb algun dels fallers. Des de Palau-La Torre animen tot els veïns de Puçol a participar en els playbacks i col·laborar així amb ADIS. “Pugues o no vindre, val la pena que compres l'entrada. Amb només 3 tres euros ajudaràs als que més ho necessiten”, indiquen des de la Falla.

Enguany, per primera vegada, la Falla Palau-La Torre celebra en solitari els seus playbacks a causa de desavinences respecte a la indumentària fallera, concretament el color del faixí,  amb la Junta Local Fallera de Puçol. Segons indica Javier Gimeno, “hem organitzat estos playbacks per a poder col·laborar amb ADIS perquè no ens van deixar participar en els de la Junta Local Fallera de Puçol, la recaptació dels quals també va anar a benefici d'esta associació. Els xiquets de la falla, als que els encanta este acte benèfic, ja estaven assajant els playbacks quan ens van prohibir participar i els van matar la il·lusió. Però com ni els xiquets ni ADIS tenen la culpa que ens exclogueren, hem decidit celebrar-los pel nostre compte i organitzar-los també a benefici dels discapacitats de Puçol”.

El pròxim 6 de febrer a les 10:30 hores tots els veïns del nostre poble tenim una cita amb la solidaritat i una nova oportunitat per a col·laborar amb ADIS. Així que no ho dubtes i compra la teua entrada per als playbacks benèfics de la Falla Palau-La Torre. Per només 3 euros gaudiràs de les millors actuacions musicals made in Puçol i a més aportaràs el teu granet d'arena per a ajudar a esta associació local, que treballa dia a dia per a millorar les condicions de vida dels discapacitats del nostre municipi.

Informa: Miguel Crespo

El 6 de febrer, playbacks de Palau al Caxton College

10 Gener 2011
FaceBook  Twitter  

Altres