Missa de Sant Miquel i huit anys d'Ismael a Puçol

05 Octubre 2021

El dimecres 29 de setembre, festivitat de Sant Miquel, és tradicionalment una data que compta amb una celebració especial a Puçol: els veïns del carrer Sant Miquel organitzen una festa en honor al sant. Enguany la celebració ha quedat reduïda al fonamental: la missa a les 12 en la parròquia dels Sants Joans, amb la imatge del sant presidint l'altar.

Llegeix més...

Programació completa de «Festa Segura 2021» a Puçol

31 Agost 2021

No ha sigut possible, un any més es traslladen les Festes Populars i Patronals de Puçol: tots els actes amb àmplia participació de veïns no es poden dur a terme i es retarden a setembre de 2022, per tant els festers han d'esperar un altre any per a presentar el seu programa complet d'activitats. Enguany, després de la reunió d'Ajuntament, Confraria i Festers s'ha acordat realitzar una xicoteta programació, respectant les mesures sanitàries, batejada com Festa Segura.

Llegeix més...

Els actes religiosos de «Festa segura» es limitaran a l'interior de la parròquia

27 Agost 2021

Per segon any consecutiu, les Festes Populars i Patronals de Puçol s'ajornen: tots els actes amb àmplia participació se suspenen i es traslladen a setembre de 2022, igual que els festers també hauran d'esperar al pròxim any per a presentar el seu programa complet d'activitats. Ismael Ortiz, rector dels Sants Joans, explica els actes religiosos que es realitzaran, sempre respectant les mesures sanitàries vigents.

Llegeix més...

La nit astronòmica es consolida com una cita estiuenca per a tots els públics a la platja

24 Agost 2021

Dins de les activitats d'Estiu Voramar, l'astrònom de Puçol Amadeo Aznar es va sumar a la programació de l'estiu a la platja amb una xarrada a la Sala Blava i una observació amb telescopis, en la plaça Rosa dels Vents, tot això en la vesprada i la nit del dissabte 21 d'agost. Respectant els aforaments establits, sala plena i llarga cua en la plaça fins al cap de mitjanit parlen de l'èxit d'esta proposta, que el protagonista ens explica.

Llegeix més...

Al setembre Puçol gaudirà d'una ‘Festa Segura’

29 Juliol 2021

Els primers dies de setembre a Puçol  sempre han sigut sinònim de festa, convivència i alegria. L'arribada de la pandèmia del Covid-19 ho va canviar tot i els actes festius i socials van ser els primers a suspendre's.  Ara que la vacunació avança amb passos de gegant, Puçol intenta recuperar part de l'essència de les seues tradicionals festes amb ‘Festa Segura 2021’.

Llegeix més...

Puçol tindrà Falles quan toca: el pròxim mes de març

31 Maig 2021

Definitivament, a Puçol no hi haurà falles esta tardor. La reunió dels representants de les sis comissions de Puçol amb Francisco Sanchis Sala, president de la Junta Local Fallera, i amb el regidor José María Esteve, celebrada el divendres 28 de maig, va donar com a resultat que es tancava l'any faller actual i s'obria el 2021-2022, de cara a celebrar unes falles com sempre s'han celebrat, el març de 2022.

Llegeix més...

Els festers donen 1.840 euros a l'Associació Local Contra el Càncer

04 Maig 2021

En la seua última loteria després de la pandèmia, els festers van veure com el seu número eixia premiat amb 2 euros per papereta. Davant l'incert futur de les festes d'enguany, en lloc de plantejar-se més loteries, van consultar als veïns abonats i la resposta va ser clara: en estos temps és més important la solidaritat, ajudar als que ajuden. Així que el 3 de maig van entregar els 1 .840 euros a la lluita contra el càncer.

Llegeix més...

Enguany no hi ha benedicció d'animals, però Sant Antoni Abad tornarà amb novetats

22 Febrer 2021

Des de fa anys, gràcies a la coordinació dels pobles mitjançant la federació valenciana, la benedicció d'animals compta durant més d'un mes amb celebracions en els diferents pobles de la comarca. Normalment, Puçol era l'últim i el 21 de febrer tocava tancar la festa en l'àmbit comarcal… però enguany s'ha suspès, encara que l'associació local promet tornar en festes amb alguna sorpresa.

Llegeix més...

No hi ha cavalcada, però sí una desfilada real el 5 de gener per la majoria de carrers de Puçol

28 Desembre 2020

Malgrat la situació actual i respectant sempre les mesures sanitàries en vigor, des de l'Ajuntament de Puçol s'ha posat en marxa una activitat perquè els xiquets continuen gaudint de la màgia dels Reis Mags: a partir de les 18 hores, hi haurà una desfilada real simultàniament en set zones de la població (huit, si comptem la platja, encara que allí serà a les 17.30 hores). Això sí, és imprescindible que vosaltres, els pares, ens tireu una mà així de gran… i ens guardeu el secret per a mantindre viva la màgia del moment.

Llegeix més...

L'última generació de festers «millennials», il·lusionats davant 2020

07 Febrer 2020

El dissabte 1 de febrer va ser la presentació d'hivern dels festers de la Verge al Peu de la Creu, un acte que, entre familiars, amics i coneguts, va atraure la presència de centenars de veïns de la localitat decidits a conéixer als seus nous representants infantils, joves, casats i de la tercera edat. Tot, sota la responsabilitat de «fer la festa» en un any molt especial replet d'aniversaris importants.

Llegeix més...

Altres