Campió autonòmic, nacional i europeu, Carlos Huertas aspira al Mundial i a «jubilar a Pepe»

07 Juny 2021

Sempre acompanyat del seu amic i entrenador Pepe Claramunt, el parakarateka Carlos Huertas celebra els seus 25 anys en este esport guanyant el seu 2n Campionat d'Europa, que suma als seus tornejos autonòmics, nacionals i també el seu podi en el Mundial. Lamentablement, en les Olimpíades de Tòquio no estarà este esport, però tots dos continuen preparant-se, potser a París poden completar la seua col·lecció amb tots els trofeus als quals pot aspirar un esportista… i després, a ensenyar tot el que sap als seus propis alumnes.

Llegeix més...

Triatló matinal i aquatló vespertí: Tripuçol inunda la platja de Puçol de joves esportistes

25 Maig 2021

Després de la primera prova al maig, el dissabte 15 de maig es va celebrar el XIV Triatló de Puçol, primera prova de la temporada en la qual ja es competix de manera normal: tots junts, això sí, deixant la màscara just en prendre l'eixida. La platja de Puçol, el passeig marítim i els carrers adjacents van acollir 6 proves al matí, valedores per al Campionat d'Espanya, i 4 a la vesprada, d'àmbit provincial.

Llegeix més...

Torna el triatló a la platja del Puçol: 900 participants al llarg del 15 de maig

07 Maig 2021

Organitzades pel club Tripuçol, amb la col·laboració de l'Ajuntament, el dissabte 15 de maig hi ha dos cites amb el Mediterrani, els carrers de la platja i el passeig marítim com a escenaris: al matí, tres proves valedores per al Campionat d'Espanya; a la vesprada, els tornejos escolars, de caràcter provincial, reservats per als més xicotets. Cada prova està limitada a 150 participants, per la qual cosa la jornada comptarà amb 900 triatletes.

Llegeix més...

Molta igualtat entre els 224 ocells que van cantar en el concurs de « El Pardillo»

22 abril 2021

El dissabte 17 d'abril ja figura en la història de l'Associació Cultural Silvestrista El Pardillo de Puçol: després d'any i mig sense organitzar activitats, per fi es va celebrar el concurs social, en el qual van participar 75 membres i 224 ocells entre totes les categories. Perquè la festa fora completa, els premis van estar molt repartits i ara comencen les quatre proves del campionat provincial.

Llegeix més...

21 tripus participen en el Campionat d'Espanya de Duatló a Avilés

19 abril 2021

Han començat a competir a nivell estatal i els components de Tripuçol comencen a preparar-se per a les proves en època de pandèmia, que són diferents a les habituals: acostumats a mesurar-se braç a braç, ara impera la modalitat Rolling Start, o el que és el mateix, cadascun corre només en una crono individual. Però els tripus aprenen prompte… i ja són ací.

Llegeix més...

La Penya Valencianista de Puçol homenatja els germans Claramunt, guanyadors de la Lliga 70-71

16 abril 2021

El 18 d'abril es complixen 50 anys d'una data històrica per al futbol valencià en general i de Puçol en particular: el València CF va guanyar la Lliga 70-71, amb un especial protagonisme dels germans Pepe i Enrique Claramunt. Per a celebrar l'efemèride, la Penya Valencianista Puçol està publicant una sèrie d'articles i vídeos en la seua pàgina web i les seues xarxes socials. En una temporada en la qual no poden acudir a Mestalla a viure el futbol en directe, almenys volen que els veïns puguen reviure una de les seues temporades més brillants.

Llegeix més...

Torna el «bel cant» al Poliesportiu Municipal de Puçol

09 abril 2021

A poc a poc, el Poliesportiu Municipal va recuperant la seua activitat. Si al març eren les escoles municipals les que tornaven a les classes i alguns clubs esportius reiniciaven els entrenaments, dissabte que ve, 17 d'abril, l'Associació Ornitològica Cultural Silvestrista El Pardillo organitza el seu primer torneig després d'un any parada: el concurs social de cant d'ocells silvestres, dirigit als seus socis.

Llegeix més...

Carlos Huertas, campió autonòmic i d'Espanya de parakárate

30 Març 2021

Març ha sigut un mes inoblidable per al parakarateka Carlos Huertas. Durant el primer cap de setmana va aconseguir revalidar la medalla d'or en el Campionat Autonòmic celebrat en el Pavelló Municipal de Cheste . Tres setmanes després, els dies 27 i 28, a Leganés, també aconseguia el primer lloc en el Campionat d'Espanya.

Llegeix més...

Tripuçol manté el seu equip masculí en Lliga Nacional i el femení a un pas de la 1a divisió

04 Novembre 2020

Tripuçol finalitza les competicions nacionals de triatló amb grans resultats en les categories masculina i femenina: els xics es mantenen entre els millors en la Lliga Nacional i les xiques aconsegueixen la segona plaça en 2a divisió. Pese al coronavirus, els triatletes de Puçol continuen donant grans resultats per a un club xicotet, però que ja compta amb una important escola local.

Llegeix més...

Carlos Huertas, una altra vegada líder de la Lliga Nacional de parakarate

30 Octubre 2020

Els dies 24 i 25 d'octubre s'ha celebrat a Leganés (Madrid) la segona ronda de la Lliga Nacional i Carlos Huertas, parakarateka de Puçol, ha tornat a obtindre la primera plaça. Després de guanyar les dues primeres rondes del campionat, no sols es presenta com a possible campió, sinó que confirma la seua presència en la Selecció Espanyola.

Llegeix més...

Altres