L’UPV Handbol Puçol venç davant un dels millors equips del País Valencià

L’UPV Handbol Puçol venç davant un dels millors equips del País Valencià

El darrer dissabte 31 d’octubre arrancava la lliga dels cadets, a Puçol, davant el Marni B. El resultat final: Puçol 35 – Marni B 27. A destacar, un Adrià Gimeno en un estat de forma espectacular.

 

Els campions de la temporada passada enfrontaven el primer partit amb moltes ganes davant un Marni B conegut pels seus equips forts. Era com un Ciudad Real - F.C. Barcelona o l'equivalent al futbol, un Barça - Reial Madrid, en resum, un partit molt interessant.

La primera part començava amb la defensa 5-1 i l'atac 4-2, que va ser la de tot el partit. El Marni B va estar tot el partit robant balons i al cent per cent, al igual que l'UPV Handbol Puçol.

A pesar de que el Marni B va jugar millor va perdonar massa davant la porteria de Manu Alfanjarín, que va fer un partit espectacular, i això li va donar un avantatge a l'equip local de 2 gols, 17-15.

La segona part començà amb un Puçol molt més animat, gràcies a l'ajuda d'un públic que cada volta s'escoltava més. Un Marni B que es veia impotent davant el conjunt guanyador de la passada temporada, que demostra cada vegada que juga que es el millor de tota la comunitat.

Fins al ultims cinc minuts el marcador va estar molt igualat, però la reacció de Adrià Aroca, i amb ell tot l'equip, van deixar al Marni B tocat i guanyaren per 35-27. El millor del partit sigué Adrià Gimeno que està demostrant el que val.

El pròxim partit serà a Picassent. L'handbol Puçol jugà davant el Alser Port de Sagunt.

Informa: Arnau Alonso Santos

 

06 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres