Javier Rodríguez als 45 anys: adéu al tabac, benvingut el triatló

Javier Rodríguez als 45 anys: adéu al tabac, benvingut el triatló

El passat 18 d'octubre i quasi tancant la temporada de triatló a Espanya, la ciutat comtal va acollir el Garmin Barcelona Triatló. En la distància olímpica (1,5 quilòmetres de natació, 40 quilòmetres amb bicicleta i 10 quilòmetres corrent) Javier Rodríguez, del Triatló Puçol, va ser l'únic representant del municipi entre 1230 participants en la categoria. A pesar de debutar enguany en la triple disciplina, el puçolenc va concloure en el lloc 113 de la general, un excel•lent resultat per al nostre esportista.

 

En el sector de la natació, aspecte que més domina per la seua participació en proves a nivell nacional, el representant local es va sorprendre al passar la prova amb el 24é millor temps entre més de 1200 triatletes. "Tan sols vaig ficar el meu ritme pensant a guardar forces per als altres sectors. Va ser increïble", indica Javier Rodríguez.

Després d'ocupar el lloc 207 a bicicleta i el 508 en carrera, l'arribada a meta del representant del Tripuçol va marcar un registre de 2h:09m:58s, alçant-lo al lloc 113 de la general. I amb quasi 45 anys. "És el meu primer any amb una bici i corrent a peu, només espere que la meua segona joventut dure molt de temps per a poder disfrutar-ho", somriu el triatleta.

La prova disputada a Barcelona vivia la seua segona edició i l'organització va optar per un recorregut urbà que va fer la carrera més atractiva. "Va ser molt bonic disputar la prova pels carrers de Barcelona. La gent animava i l'organització va ser quasi excel·lent", explica Javier.

Després d'esta última competició de triatló de l'any, l'esportista local fa balanç de la temporada. "Tanque el meu primer any en este esport tan espectacular de manera molt positiva. Fa dos anys era encara fumador, tenia excés de pes i les meues analítiques eren molt negatives. Ara el meu metge se sorprén del canvi tan positiu i pensa que quasi he esborrat 17 anys marcats pel tabac i menjars gens recomanables".

L'esforç i la superació mampresos per Javier Rodríguez són un exemple per a tots i demostren que quan hi ha voluntat i ganes de lluitar s'aconseguixen totes les metes. I fins per partida triple!

Informa: Dani Casado

 

04 Novembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres