Josep Segura es queda a un pas del Mundial però es manté en l'elit de la pesca

Josep Segura es queda a un pas del Mundial però es manté en l'elit de la pesca

El jovençà campió del Club de Pesca Puçol va demostrar una vegada més el seu talent i va mantindre la categoria amb un nové lloc en la Concentració Nacional U-21, celebrada els dies 2, 3 i 4 d'octubre a Castelló i classificatòria per al campionat del món. Només dos punts van privar el campió valencià d'aconseguir el bitllet per a la cita mundialista de l'any que ve a Portugal.

 

Josep Segura acudia a la concentració nacional de Castelló amb un clar objectiu: mantindre la categoria i continuar formant part de l'elit en la U-21, on competixen pescadors amb edats entre 16 i 20 anys. Van ser 32 els  participants en la prova, dels quals 22 es mantenien i la resta perdien la categoria.

No va començar malament la primera mànega disputada la vesprada del divendres. Josep va obtindre la quinta posició en el seu sector, el que li va alçar al 15é en la general.

La segona mànega va començar una hora després de la primera, a les 24'00 hores i en ella Josep va ratllar al mateix nivell que en la inicial. Va aconseguir la sexta plaça, sumant 18 punts i col·locant-se el 16é en la classificació general amb un total de 33 punts.

La mànega del dissabte es presentava interessant, ja que no hi havia res decidit: ni els 6 que accedixen a la selecció, ni els que descendien, tot podia passar. Esta última prova decisiva, celebrada també de bon matí, va presentar molt poques captures, però el nostre campió Josep va estar a l'altura i va aconseguir ser el primer del seu sector, un excel·lent resultat que li va atorgar el nové lloc en la classificació definitiva del campionat.

El jovençà pescador local va obtindre 36 punts i es va quedar a tan sols dos del sext, últim ja que donava accés directe al Mundial. "El resultat és molt bo, estic contentíssim, però és una llàstima perquè Josep ho ha tingut molt prop", destaca José Segura, vicepresident primer de la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana. Cal tindre en compte que és el primer classificatori que el jovençà pescador disputa en la categoria U-21 i no obstant "ja s'ha ficat en el top ten espanyol", celebra el pare de Josep.

En 2010 esperem que el nostre esportista del Club de Pesca Puçol puga repetir la gesta que va protagonitzar l'any passat, quan es va proclamar campió del món en U-16, i ens done una altra alegria classificant-se per al Mundial de 2011. La selecció espanyola de pesca també té autèntics "jugones" i Josep és un d'ells.

Informa: Dani Casado

 

 

09 Octubre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres