Bronze per a Marta Gimeno en el Campionat d'Espanya de Triatló

Bronze per a Marta Gimeno en el Campionat d'Espanya de Triatló

En un mateix cap de setmana, Cangas de Morrazo va rebre a més de 600 triatletes, arribats de tota Espanya, desitjosos de participar en un doble Campionat d'Espanya de triatló: de grups d'edat, el dissabte; i d'elit, el diumenge.

Els participants van nadar en la riga de Vigo els 1500 metres amb temperatures molt fredes que van rondar els 14 graus.

A l'eixir de l'aigua, van pedalejar pel corredor del Morrazo, costa de 3,5 quilòmetres al 6%, que van pujar en cinc ocasions, completant els 40 quilòmetres.

Afortunadament, la pluja va cessar durant la competició i es va poder aconseguir gran velocitat sense extremar tantes precaucions en la bici.

No obstant, els 10 quilòmetres de carrera a peu van discórrer pel port i la duresa ciclista va passar factura a molts corredors en este segment.

Des de Puçol van acudir 7 participants i Marta Gimeno va aconseguir el bronze de la seua categoria (grups d'edat, encara que també va quedar en la general en el lloc 22 de les 78 dones) gràcies a la seua regularitat durant la prova i el seu gran parcial de carrera a peu.

Amb este resultat, la triatleta de Puçol culmina una excel·lent temporada i aconseguix el seu 6t podi nacional consecutiu de triatló en la categoria de grups d'edat.

Informa: Jesús Jiménez

03 Octubre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres