Vintitresava travessia nadant a Orpesa 2009: Javier Rodríguez, un nou triomf en travessies

Vintitresava travessia nadant a Orpesa 2009: Javier Rodríguez, un nou triomf en travessies

El nedador de Puçol, Javier Rodríguez, el passat mes d'agost s'alçava amb el primer lloc dins de la seua categoria en la vintitresava travessia nadant a Orpesa, quedant a més entre els deu primers de la categoria general.

Dins del calendari de travessies nadant, el ja experimentat Javier Rodríguez de Puçol, es va adjudicar el primer lloc en la seua categoria i entre els 10 primers de la general sobre una distància de 1500 metres.

Sota llicència del Club Natació Camp de Mórvedre, Javier Rodríguez, va imposar el seu ritme de nade deixant a tanta gent com podia, després de cobrir la distància a nadar.

Segons Javier Rodríguez"crec que l'any que ve, a part del triatló, he de fer alguna super-travessia".

Tenint en compte que el mar li ha donat respecte tota la vida, té, per a 2010, dues proves: una de 5 quilòmetres i altra de 10 quilòmetres. En la costa del Mediterrani existeixen vàries i tradicionals proves anuals i "parlar de creuar l'Estret estaria bé, seria qüestió més aviat econòmica, però amb la meua edat i el meu excel·lent estat de forma, segur que no fracassaria" contínua el nedador.

De moment vol tancar l'any amb els triatlons que li queden i confessa: "sí, m'agradaria que Puçol tinguera un club de natació i no haver de fer-ho en un altre, encara que el club del Port de Sagunt, amb José Luís, el seu director tècnic, m'ha obert les seues portes sense cap però. A ells, gràcies", finalitza.

05 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres