Este nou curs la piscina coberta lluïx les seues millors gales

Este nou curs la piscina coberta lluïx les seues millors gales

Les Escoles Esportives Municipals de Puçol tornen amb una àmplia oferta d'activitats i una renovació de les instal·lacions. Les recents millores escomeses en la piscina la convertixen en la joia del nou curs.

 

Després d'un estiu de moltísima calor i amb la tardor molt prop, és l'hora de reprendre l'activitat física i posar fi als excessos estivals. Per a això, l'Ajuntament va obrir el dilluns 14 de setembre el període d'inscripció per a les escoles esportives municipals. Els veïns van respondre amb escreix, les oficines del poliesportiu van tirar fum el primer dia i es van formar cues per a no quedar-se fora de joc. Tenint en compte que un gran nombre d'alumnes ja ha renovat, els nous demandants han de donar-se pressa ja que el nombre de places és limitat.

Per al pròxim curs, la piscina coberta recupera el protagonisme amb una bona llavada de cara. Les obres de millora escomeses en la instal·lació, des del rejuntament del fons fins a la renovació del manteniment de l'aigua, fan de la piscina una de les joies per als esportistes del poble. A més, les obres en els vestidors, a través del pla estatal d'ocupació, van vent en popa i en breu estaran disponibles. Els amants de l'aigua podran disfrutar de la piscina de dilluns a dissabte, de 9'00 a 22'00 hores, ininterrompudament.

A més de la natació, les Escoles Esportives Municipals oferixen un bon nombre d'activitats: esports d'equip com a bàsquet, futbol sala o handbol; individuals, com a escacs, atletisme, triatló o tennis; i altres disciplines com aeròbic, ioga, Pilates, gimnàstica rítmica, psicomotricitat i manteniment físic d'adults.

La normativa i els horaris de les classes es poden consultar en l'apartat Escoles Esportives de la nostra web. A partir d'ara ningú té excusa per a no fer exercici.

Informa: Dani Casado

 

13 Setembre 2009
FaceBook  Twitter  

Altres