L'UPV Handbol Puçol accedix als play-off després de derrotar al Club Handbol Puçol

L'UPV Handbol Puçol accedix als play-off després de derrotar al Club Handbol Puçol

Últim partit de lliga important per als dos equips, els 2 punts contaven per al play-off, l’UPV venç amb poques dificultats i té tots els números per anar a la final. UPV Handbol Puçol, 34 - Club Handbol Puçol, 21.

El darrer dissabte 27 de febrer, es jugava l'últim partit de lliga dels dos equips puçolencs, a Puçol, i el Pavelló Municipal va estar quasi complet.

El partit va començar molt igualat, encara que als 5 minuts l'UPV ja anava per davant, però no aconseguia anar-se'n en el marcador. El resultat de la primera mitja hora 16-13.

La segona part començava amb els dos equips molt forts, els primers demostraren que eren millors, i es distanciaren en el marcador, tant com per a sentenciar el partit a 10 minuts del final.

Mario Martínez, Adrián Aroca y Manu Alfanjarín foren els millors del partit. Resultat final 34-21. El pròxim partit serà contra un rival en els play-off.

L'equip femení jugà el divendres, i caigué derrotat per un gol; per altra banda el conjunt aleví guanyà davant el Bunyol.

Informa: Arnau Alonso Santos

02 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  

Altres