Comença la lliga de clubs de triatló i Tripuçol ja comença a ser vigilat pels favorits

Comença la lliga de clubs de triatló i Tripuçol ja comença a ser vigilat pels favorits

En ple temporal de fred a la Comunitat Valenciana se celebrava la 1a prova de duatló de la lliga de clubs. Picassent, com és habitual, s'encarregava de la prova puntuable, a la que Tripuçol es va presentar amb un bon nombre de duatletes per a començar a mesurar-se amb els que seran els seus rivals directes en les successives proves del campionat i intentar puntuar per a portar el club al màxim alt possible.

Tant els nostres corredors experimentats com els que comencen, tots van saber estar a l'altura exigida, amb l'afegit d'una perillosa pluja que obligava a guardar un marge de seguretat per a no acabar per terra en qualsevol tram del recorregut.

Tripuçol ha sumat incorporacions al club, el que implica que el bon ànim comença a aflorar entre els socis i tots espenten animant als seus companys.

En este sentit, mereixen una menció especial diversos especialistes del duatló, com a Ángel Picó, Francisco Monteagudo Kiko i Ramón Usero, entre altres, que es van entregar a fons per a anar fent-se notar en la dita especialitat. Altres, com David Aguilera, volen apuntar fort per a la nova temporada, i no cal oblidar Vicente Pamblanco, que la setmana anterior acabava 14é en la categoria elit en el classificatori per al Campionat d'Espanya, celebrat en Águilas (Múrcia).

Precisament Pamblanco va finalitzar en tercera posició a Picassent, jugant-se el primer lloc fins al final, ja que van entrar en meta en menys de 5 segons entre els tres primers classificats.

La participació femenina de Tripuçol va estar representada per les lluitadores Maite Devís i Idoia Álvarez, a les que cal sumar saba nova, com Carmen Naturil i María Canals.

Açò només ha sigut el començament. Uns vigilen a altres, miren l'estat de forma del rival, la pluja no ha permés arriscar en esta prova... En general, la Comunitat Valenciana té un alt nivell en este tipus d'esport: nadadors, ciclistes i atletes se sumen a l'esport del triatló i duatló per a fer més competitiva esta disciplina i Tripuçol s'esta formant per a donar un altre pas cap avant.

20 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  

Altres