El UPV Handbol Puçol matemàticament ha guanyat la lliga a dos partits per acabar-la

El UPV Handbol Puçol matemàticament ha guanyat la lliga a dos partits per acabar-la

Era un partit dur, els puçolencs ho sabien, el Betxí havia vençut al Marni B al seu pavelló, cosa que cap conjunt havia aconseguit. El dissabte 13 de febrer, s’ho jugaven tot. El dur partit, amb polèmica arbitral acaba amb un resultat il•lògic: UPV Handbol Puçol 27, Betxí 26.

Deu i mitja, el partit es jugava fora del pavelló, al poliesportiu. La pluja, el vent i el fred dificultaven el maneig de l'esfèric, també el joc brut dels visitants i l'arbitratge.

Els locals jugaven en una defensa 5-1 i un atac 4-2. Els jugadors visitants agredien als locals, però l'àrbitre no xiulava res. L'UPV demostrà que volia ser campió i al final de la primera part, anaven guanyant amb una diferencia de tres gols, però l'àrbitre assenyalà un empat a 13.

La segona mitja hora, dins del pavelló les coses canviaren, els locals es ficaven per davant però no per molta diferencia. El conjunt visitant seguia agredint. David Roldán va abandonar el terreny de joc lesionat per un cop a la cuixa.

L'última jugada del partit, amb el marcador 27-26 i el baló per al Betxí, decidia si tenien que esperar una jornada més per guanyar la lliga o guanyar-la en aquell moment. El llançament del lateral visitant acaba als peus de Dani, el porter, que va substituir Manu Alfanjarín lesionat.

Al acabar el partit amb un 27-26 l'emoció dels jugadors que s'abraçaven es veia. 27-26. Matemàticament, l'UPV Handbol Puçol es primer i el Marni B segon, l'Alser Port de Sagunt, Club Handbol Puçol i el Betxí es jugaran la tercera, quarta i quinta posició, dos places play-off per tres equips.

El Club Handbol Puçol caigué davant el totpoderós Marni B. El partit de l'equip femení, també campió, s'ha aplaçat, per altra banda els alevíns perderen contra el Mislata.

Informa: Arnau Alonso Santos

15 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  

Altres