L’equip femení d’handbol guanya per 30-6 i continua líder invicte

L’equip femení d’handbol guanya per 30-6 i continua líder invicte

Nova victòria de l’equip femení d’handbol a casa que li verifica com a líder de la seua categoria. L’equip cadet-infantil, que enguany conta els seus partits per victories, continua invicte, gràcies a la victòria del passat dissabte per 30 – 6  davant el Club Handbol Riola.

Amb aquest resultat, les xiques de Puçol es presenten com a candidates fermes al títol en una lliga que sembla de dos; donat que només el Handbol Oliva ha estat capaç de seguir el ritme de les de Puçol i es manté a dos punts d'aquestes a la classificació.

Esta temporada, l'equip puçolenc està aconseguint els millors resultats dels tres anys que porta competint, aço és el fruit de la combinació de l'experiència de algunes jugadores ja més veteranes i les ganes i l'ambició de les noves incorporacions, però sobretot, és el resultat de la capacitat de l'entrenador, José Vicente Ortiz, per combinar aquestes dues.

El passat dissabte dia 6 de febrer l'IES Puçol s'enfrontava a casa amb el Handbol Riola, el partit no es presentava fàcil per a les locals, donat que amb una de les seues jugadores lesionada (Pierina Vidal) haurien d'afrontar  l' hora de partit amb un sol canvi.

L'entrenador va presentar canvis a l'equip inicial deixant a la banqueta a la jugadora més golejadora de l'equip durant la temporada, Irene Pascual, i canviant algunes jugadores de possició, però encara així, l'equip titular format per Cintia Espinosa a la portería, Irene Murria i Marta com a extrems, Esther Ribelles i Sandra Clara com a laterals, Carolina Rescalvo en el central i Mar  Pascual com a pivot, va aconseguir anar-se'n al descans amb un 11-2 a favor gràcies als gols de Carolina Rescalvo, Mar Pascual, Sandra Clara, Esther Ribelles i Marta, i amb una contundent defensa que només va permetre a les visitants fer dos gols i un d'ells, de dubtós penal. 

A la segona part, cal destacar l'actuació de Irene Pascual que, finalment, tornà a ser la màxima anotadora de l'equip, i de Carolina Rescalvo i Mar Pascual  que també varen estar molt encertades de cara a porta.

Durant els últims minuts de la segona part, l'equip local va plantejar una defensa en 3-3 que l'equip visitant no va ser capaç de trencar i que va facilitar nombrosos contratacs locals, que donaren lloc al cridaner marcador final de 30 -6.

El partit va ser un partit nét i ràpid que va acabar amb una única expulsió per a les visitants i cap per a les locals, i va ser també un partit atractiu per al públic assistent gràcies al alegre i ràpid joc d'equip desenvolupat per les locals i  a les ganes que va possar el Hanbol Riola que no es va donar per abatut fins al xiulit final.

Després d'aquesta jornada, l'equip de Puçol es confirma com a primer a la taula amb dos punts d'avantatge sobre el segon classificat, amb 122 gols de diferència i sense haver deixat escapar cap punt .

El proper dissabte, l'IES Puçol s'enfrontarà al Ciudad Fallera, tercer a la taula, i espera aconseguir una nova victòria que li aprope un poc més a la final desitjada tant per l'entrenador com per les jugadores.

Informa: Sandra Clara

13 Febrer 2010
FaceBook  Twitter  

Altres