L’UPV Handbol Puçol guanya al Picassent-Alcasser per 40-10

L’UPV Handbol Puçol guanya al Picassent-Alcasser per 40-10

Un gran partit dels locals li dona dos punts valuosos, i enfonsa als quints, que aspiraven a entrar als play-off; una sorpresa al Palau d’esports els haguera donat esperança, però no ha sigut així. Ara la lluita està pel tercer i quart lloc entre l’Alser del Port de Sagunt i el Club Handbol Puçol.

 

El darrer dissabte 23 de gener, al Palau municipal d'esports, s'enfrontaven l'UPV Handbol Puçol i el Picassent-Alcasser, un partit que podria complicar-se si erraven en defensa, però no ha passat així.

Els primers deu minuts han començat atacant molt durament els locals, mentre que el conjunt visitant tractava de defendre el millor possible. Els puçolencs han estat tot el partit jugant molt bé, casi era la perfecció. Manu Alfanjarín feu un gran partit, com sempre. La primera part va finalitzar amb un 16-6.

La segona part donà més espectacle que la primera: Adrià Aroca, Manu Alfanjarín, Guillem Baena i David Roldán foren els millors. L'arbitratge va ser molt bo.

A la meitat de la segona part, el conjunt local feu una defensa que pareixia un mur, i el Picassent-Alcasser no podia llençar a porteria, així que tot van ser contraatacs del Puçol. Resultat final del partit 40-10.

El Betxí va donar la sorpresa guanyant al Club Handbol Puçol per 25-21 i pareix que han entrat en mala ratxa, mentre que l'equip femení ha vençut al segon classificat, l'Oliva, amb una diferencia de dos gols. Per altra banda els alevins han guanyat clarament a casa contra, també, el Picassent.

Informa: Arnau Alonso Santos
http://chpuzol.es.tl

30 Gener 2010
FaceBook  Twitter  

Altres