El 2 de febrer comença el primer Campionat d'esquaix Vila de Puçol

El 2 de febrer comença el primer Campionat d'esquaix Vila de Puçol

Dos jóvens de Puçol, Héctor Plaza i Jesús Marta, usuaris habituals de les instal•lacions esportives, han organitzat un campionat d'esquaix per primera vegada en la població. Esta iniciativa no té cap ànim de lucre i els ingressos obtinguts estan destinats als propis participants, a fomentar este esport i a oferir als seus seguidors nous al•licients.

 

Qualsevol veí, siga o no soci del Poliesportiu, es pot inscriure en el Palau d'esports, únicament donant les seues dades personals i pagant una inscripció de set euros.

"El dia 1 de febrer farem una reunió informativa amb tots els participants on es repartiran el calendari de partides, normes de la Federació d'esquaix i una pilota oficial per participant", explica Héctor Plaza. "I per a potenciar la participació fins al final, a aquell que dispute totes les seues partides se l'obsequiarà amb una camiseta d'esport, record del campionat".

Esta primera edició es disputarà en forma de lliga, a una sola partida, disputant-se una per setmana. El dia i l'hora la concretaran els implicats en cada partida, donant d'esta manera més flexibilitat i obrint el campionat a un nombre més gran de participants. Els premis consistiran en trofeus per als tres primers classificats i material esportiu d'esquaix per al guanyador.

"El nostre objectiu fonamental és que tots aquells que juguem habitualment a l'esquaix ens posem en contacte, ens coneguem i puguem disfrutar de partides més variades. A més, si el torneig té èxit demanarem millores en la pista d'esquaix, perquè porta anys sense inversions de manteniment i necessita un bon repàs", finalitza l'organitzador del torneig.

 

028-squash-2

29 Gener 2010
FaceBook  Twitter  

Altres