Carmen Chordà, medalla de oro en el Trofeo Nacional Villa de Santomera

Carmen Chordà, medalla de oro en el Trofeo Nacional Villa de Santomera

La gimnasta Carme Chordà, del Club Puçol de Gimnàstica Rítmica, ha guanyat la medalla d'or en el Trofeu Nacional Vila de Santomera de Múrcia, el que suposa una recompensa al seu esforç diari. D'altra banda, altres gimnastes del Club es preparen per a participaren la segona fase provincial dels Jocs Escolars i en la primera fase del Trofeu Interclubs individual, respectivament.

 

El dissabte 2 de maig, la gimnasta Carme Chordà, de Puçol, va aconseguir la medalla d'or en el Trofeu Nacional Vila de Santomera (Múrcia), on va participar en la categoria infantil amb maces del nivell Nacional Base.

En el torneig va competir amb 13 gimnastes procedents de les 9 comunitats autònomes que van assistir i amb el seu exercici va aconseguir col·locar-se un lloc per davant de la gimnasta valenciana classificada per al Campionat d'Espanya Base.

Una medalla sorpresa per a esta gimnasta que "s'esforça a diari per a obtindre bons resultats, però que a causa de la dura competència que hi ha a València sempre es queda a les portes. Per fi ha aconseguit travessar eixa barrera", explica la seua entrenadora,Mapi Sangil.

Paral·lelament, el club continua el seu frenètic ritme de primavera, amb dos noves competicions al maig.

Primer, es desplaçaran a la Pobla de Vallbona on se celebra la 2a fase Campionat Provincial dels Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana, on assistiran el gimnasta masculí Freedy Gualán, María Anguix i Alba Maria Montoro.

Posteriorment, eixes mateixes gimnastes participen en la 1a fase del Trofeu Interclubs a Alzira, al costat d'altres set gimnastes del Club Puçol de Gimnàstica Rítmica: Nadia Guillot, Noelia Muñoz, Esther Zarzoso, Claudia Gómez, Silvia del Bou, Raquel Castelló i Ángela Hernández.

"Esperem tindre sort, perquè les dos competicions són importants. A més, el Trofeu Interclubs consta de tres fases, i en esta primera cal fer-ho bé per a començar a sumar punts", puntualitza Mapi.

Informa: Nuria Martínez León

 

12 Maig 2009
FaceBook  Twitter  

Altres