Nova pluja de trofeus per a Tripuçol, la secció de triatló del Club Atletisme Puçol

Nova pluja de trofeus per a Tripuçol, la secció de triatló del Club Atletisme Puçol

Rara és la prova en la que el Tripuçol (secció de triatló del Club Atletisme Puçol) torna a casa amb les mans buides, i la prova de Canet no va ser distinta. Allí competien 25 atletes masculins i 6 femenines de l'equip del municipi. El club va tornar amb el trofeu al tercer equip femení i a l'equip més nombrós.

El Triatló Canet va començar amb mitja hora de retard i una eixida un poc accidentada, on els 316 triatletes, dels quals 25 eren del club, van haver d'endevinar que li'ls donava l'eixida.

El mar estava en calma, amb una xicoteta corrent cap al nord de poca importància, que no condicionava la prova, i el dia era perfecte per a la competició amb una temperatura de 20º en l'aigua, encara que un dels atletes del club, Juanjo Mestre, es va lesionar el bessó.

La prova en la carrera a peu es decidia en un mà a mà amb Emilio Aguayo, mentres que Javier i Paquito, els dos primers en l'aigua, van eixir pràcticament agafats de la mà. Javier, els forts dels quals són la bicicleta i la carrera a peu, va aconseguir el lloc 72, i Francisco, 1r de cadets, el 24é de la general.

Respecte a l'any passat, la majoria dels atletes del club han donat un gran bot com es pot comprovar en la classificació. Vicente Pamblanco va eixir en el segon en el grup de bici i en la carrera a peu va aconseguir pujar fins a l'octau lloc.

Junt amb ell, nadava Alex (lloc 120). El de Canet era el seu primer triatló amb els majors. La carrera a peu que se li feia pesada, que no obstant li va agradar i amb ella ha tingut l'oportunitat de saber què és anar a roda en la bicicleta i què són les estirades.

Javi, per la seua banda, va demostrar la millora que ha experimentat nadant i va ser el següent a ficar-se en el seu grup de bici i córrer (lloc  27).

Alberto (lloc 36), que va eixir amb Abel de l'aigua (lloc 155), seguix amb la seua contínua progressió, i va acabar escapant-se del grup en què anava i remuntat llocs en la carrera. Al seu torn, va exercir per uns instants de protector, col·locant a Álex al mig del gran grup.

Daniel (lloc 91) va acabar amb bones sensacions i continua entrenant per al Maresme, mentres que Jaime (lloc 95) reprenia el seu periple amb el triatló després de realitzar la carrera de Penyagolosa.

Seguint amb els resultats, Ricard (4t cadet, 107é de la general) va anar de menys a més  i va acabar magníficament, primer amb la bicicleta i finalment corrent. José Ivan (lloc 130) i Guillermo (lloc 127) també van posar tot el seu interés en la carrera.

Javier Munera (lloc 141) es va estrenar en esta prova de triatló, i s'espera que, entrenant més l'àrea de la natació, aconseguisca pujar escalons.

Fliquete (2n en veterans), va ser un dels atletes de Puçol que més copes es va emportar a casa. Enrique i Ventura (llocs 168 i 169) van arribar junts a meta i no es pot deixar de citar Carlos, en el lloc 223, i Manu, un veterà que definitivament ha canviat el baló per la bicicleta.

Pel que fa a les atletes femenines: van eixir 5 minuts més tard, i competien 6 del club de Puçol.

Inés va ser la primera a eixir de l'aigua, seguida d'Idoia, que va realitzar més ràpida la transició i va eixir en primer lloc en la bici, mantenint-ho fins al final (3a veterana).

Maite va arreplegar a Inés en la bici i van eixir juntes a peu. Marisa va eixir marejada de l'aigua però va finalitzar bé. Juani i Amparo van finalitzar més satisfetes que l'any passat.

Totes elles van arreplegar el trofeu al tercer millor equip femení. I gràcies a la participació de tots ells van arreplegar el trofeu a l'equip més nombrós. Un premi que s'està convertint en una cosa habitual en el club.

Informen: Javier RodríguezNuria Martínez León

22 Maig 2009
FaceBook  Twitter  

Altres