Trotafons estrena pàgina web i avança la seua programació d'activitats

Trotafons estrena pàgina web i avança la seua programació d'activitats

El Club de busseig Trotafons ja hi ha desplegat el calendari d'activitats programades des del mes d'abril fins a octubre. Les dates es poden consultar en la seua  nova pàgina web que inclou canvis significatius, com la denominació del club, el logotip i un correu propi, entre altres novetats.

 

La nova web de Trotafons ja està en marxa: www.trotafons.es. Es tracta d'una pàgina fàcilment navegable on es poden consultar notícies relacionades amb el món del busseig, fotos i informació dels diferents cursos i activitats que promou.

"La caràtula de la web ja estava feta, però hem introduït novetats. Per exemple, hem canviat el nom del club (ara ens anomenem Club de busseig Trotafons), comptem amb un correu propi i una zona reservada als socis, que conté bàsicament les actes de juntes directives o normes de caràcter intern", explica Ximo Horta, president del club.

A pesar de tindre una zona reservada als socis, la intenció és que la seua informació siga accessible a la major quantitat de gent possible, perquè totes les persones a qui els interesse este món la puguen consultar i aprofitar.

És el cas dels cursos d'iniciació al busseig, que han començat en el mes de maig. Aquells que se vullguen apuntar, poden fer-lo contactant amb el club a través de la direcció següent: info@trotafons.és.

"Les activitats estan obertes a tota persona bussejadora, i els horaris dels cursos estan fets a mesura de la gent que treballa, en horari de vesprada o de cap de setmana, perquè la nostra intenció és que els que tinguen interés puguen assistir", destaca Ximo.

Si no vols esperar més per a saber quines activitats s'han programat per a esta temporada, pots vore ja en el pdf que adjuntem a continuació.

Informa: Nuria Martínez León

Programació d'activitats de Trotafons 2009

 

10 Maig 2009
FaceBook  Twitter  

Altres