Els cursos de natació obrin el seu termini d'inscripció el 25 de maig

Els cursos de natació obrin el seu termini d'inscripció el 25 de maig

Els cursos de natació, que es duran a terme en el mes de juliol, són uns de què millor acollida tenen. La piscina municipal obrirà en breu els terminis d'inscripció per a aconseguir plaça, que començaran el 25 de maig per als socis i el 15 de juny per a aquells que no ho són.

La piscina municipal de Puçol està a punt d'obrir el termini d'inscripció per als cursos de natació d'estiu, que es realitzaran durant el mes de juliol. Els socis podran apuntar-se del 25 al 30 de maig en la piscina, de 9 a 22'30, mentre que aquells que no siguen socis tindran de termini del 15 al 27 de junio, de 11'15 a 20 hores.

Fernando García, tècnic d'Esports, insistix a afirmar que "les places són limitades, per la qual cosa aquells que vullguen inscriure's hauran de fer-ho prompte. A més estos cursos tenen molt bona acollida, sobretot, en els adults, i els pensionistes".

Als cursos de natació poden assistir els xiquets, de 6 a 14 anys, els adults, i els pensionistes que tindran un descompte del 50%. Les classes es duran a terme de dilluns a divendres i hi haurà horaris de matí i vesprada, depenent dels diferents grups.

Els preus varien depenent de l'edat i de la condició o no de soci. Per als xiquets que siguen socis la matrícula tindrà un cost de 35 euros i 43 per als que no ho siguen, mentre que en el cas dels adults el preu serà de 38 i 48 euros respectivament.

La natació és l'esport més complet que existix i a l'estiu, amb l'arribada del bon temps, abellix més practicar-ho,  pel que tots aquells que vullguen fer-ho, estan invitats a inscriure's. Això sí, estant molt atents a les dates de matrícula perquè les places són limitades.

Informa: Nuria Martínez León

29 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres