María Anguix, classificada per a la segona fase del provincial de gimnàstica rítmica

María Anguix, classificada per a la segona fase del provincial de gimnàstica rítmica

La fase provincial dels Jocs esportius de la Comunitat Valenciana, en la modalitat de gimnàstica rítmica, va començar el 4 d'abril en L'Eliana, amb una prova en la que van estar presents cinc jóvens del Club Gimnàstica Rítmica Puçol amb acceptables resultats.

Dissabte 4 d'abril en L'Eliana. Jocs esportius de la Comunitat, primera fase provincial.

Totes les edats i nivells, excepte menors de benjamí, es van donar cita el dissabte 4 d'abril en L'Eliana, per a disputar la primera fase provincial.

Van anar cinc els representants del Club de Puçol: tres van acudir a competir (Maria Anguix, infantil cércol; Alba Montoro, infantil cércol; Freedy Gualán, aleví mans lliures) i dos a l'exhibició (Nadia Guillot, benjamí mans lliures; i Noelia Muñoz, benjamí mans lliures), tots ells acompanyats per la monitora titular del club, Mapi Sangil.

Maria Anguix: 3a posició, es classifica per a la següent ronda.

Alba Montoro: 9a posició, pendent de saber el tall.

Freedy Gualán: 9a posició, pendent de saber els classificats.

A falta de conéixer els criteris finals dels jutges, Maria Anguix ja hi ha aconseguit el passe a la següent fase, mentre que Alba Montoro i Freedy Gualán estan pendents del "tall" final per a la següent fase, ja que encara no està confirmat si passen a la següent ronda els deu primers.

Els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana tenen previstes altres dos cites este mes: Bunyol (18 abril) i Llíria (25 abril).

 

29 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres