La inscripció per al curs de tenis s'acosta: no et quedes sense plaça

La inscripció per al curs de tenis s'acosta: no et quedes sense plaça

Ja s'acosta el bon temps i, amb ell, la demanda dels cursos que oferta el Poliesportiu municipal. Les classes de tenis són una de les modalitats que gaudix de millor acollida entre els veïns, i tots aquells interessats a aconseguir plaça hauran de presentar-se a la prova que es va a realitzar el 26 de juny i que determinarà la categoria en què cada un ha d'inscriure's.

Com ve sent habitual tots els estius, el Poliesportiu Municipal de Puçol oferta cursos en el mes de juliol. El de tenis és un dels més demandats i la inscripció es podrà realitzar a partir del pròxim 8 de juny.

Fernando García, tècnic d'esports, insta a tots aquells que se vullguen apuntar a este curs, que tindrà una duració d'un mes (del 2 al 30 de juliol), que "no s'esperen molt, ja que les classes de tenis tenen un gran èxit i els primers dies es cobrixen totes les places".

Per a poder optar a una d'elles, serà necessari realitzar una prova, que tindrà lloc el divendres 26 de juny, a les 19 hores, en el mateix poliesportiu.

Esta prova determinarà el nivell en què entrenarà cada un, que pot ser pretenis, iniciació o perfeccionament, i les classes tindran lloc els dimarts i els dijous en horari de vesprada, de 18 a 21 hores, segons les diferents categories.

El regidor d'Esports, Carlos Novella, ha destacat que "el curs va dirigit a un públic molt ampli, des de xiquets a partir de quatre anys fins a adults. La data per a poder aconseguir una de les preades places ja està prop, per la qual cosa tots aquells que vullguen iniciar-se o perfeccionar la seua tècnica en tenis, hauran d'anar posant-se en forma per al dia de la prova".

Informa: Nuria Martínez León

23 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres