Maite Devís, Inma Novella y Lidia Cubas, ganadoras en el Duatlón de la Cartuja de Vall de Christ en Altura

Maite Devís, Inma Novella y Lidia Cubas, ganadoras en el Duatlón de la Cartuja de Vall de Christ en Altura

El domingo 12 se celebró en Altura al Duatlón cross de la Cartoixa de Vall de Christ. El Club Atletisme Puçol va acudir amb una nombrosa representació i va obtindre tres primers llocs, tots ells femenins: Maite Devís (veteranes), Inma Novella (aleví) i Lydia Cubas (multiesport).

A les 9 van prendre l'eixida les categories majors, on van debutar dos atletes del Club Atletisme Puçol: Paco Calvo i Manolo Andreu.

Maite Devís va quedar segona de la classificació general i primera en veteranes; Paco Calvo, després d'un dur recorregut, es va classificar en segona posició en categoria de veterans, i Manolo Andreu va aconseguir una meritòria quarta posició.

Després d'ells van eixir els cadets, on participaven tres atletes de Puçol: Francisco Calvo, Ricard Esteve i Alex Rodríguez de Dios.

A continuació, van prendre l'eixida la resta de categories: infantil, aleví, benjamí i multiesport.

En la categoria infantil teníem com a representants masculins del club de Puçol a Manuel Novella, Diego Naturil, Juan Cubas, Ian Portalés i Jorge Albarracín, i en féminas a Iris Rodríguez de Dios.

En la categoria aleví va destacar la primera posició d'Inma Novella i la segona plaça de María Rubio.

En benjamins ens van representar Lourdes Novella, Ana Rubio (que es va fer amb la segona posició) i Andreu Barrantes.

I els mas xicotets, la categoria de multiesport, van ser Lydia Cubas, que es va pujar al màxim alt del podium, i Álvaro Torres, que va finalitzar en segona plaça.

Tot seguit es va fer acte de l'entrega de trofeus, just quan cessava el vent que havia molestat durant part de la carrera, i un nombrós grup del Club Atletisme Puçol va poder disfrutar de l'entorn de la cartoixa i donar compta dels entrepans i de les tradicionals mones de Pasqua, al mateix temps que botaven a la corda i volaven catxirulos.

16 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres