Marta Gimeno, podi en el Campionat Autonòmic de Duatló

Marta Gimeno, podi en el Campionat Autonòmic de Duatló

El dissabte 4 d'abril, mentre se celebrava el Grans Fons Vila de Puçol, es disputava el Campionat Autonòmic de Duatló en Sant Antoni de Benagéber. Un total de 300 duatletes, rècord de participació a Benagéber, recorrien una distància esprint amb 5 quilòmetres de carrera, 20 de ciclisme i els 2500 metres restants de carrera en un circuit urbà.
Els campions autonòmics van ser Santiago Villa, Josep Alepuz i Iván Castelló. En féminas, el triomf va ser per a Belén Blasco, seguida de Marta Ferrer i Marta Gimeno, de Puçol.
La nostra triatleta local va aconseguir alçar-se amb la 3a plaça autonòmica absoluta i, a més, va ser la 1a veterana, culminant una excel·lent temporada de duatló.

Cal recordar que va ser integrant de la selecció valenciana en el Campionat d'Espanya de Duatló per Autonomies a Vitòria, el passat 22 de març, competició on cada autonomia presenta als seus 8 millors duatletes masculins i femenins, i el 28 de març va participar en el Campionat d'Espanya de Duatló Contrarrelotge per Equips, en Medina del Camp. El Tragaleguas femení, format per Ana Sánchez, Helena Candel i Belén García i Marta Gimeno, va aconseguir el 9é lloc d'un total de 24 equips.

Al Campionat Autonòmic de Duatló van acudir també altres tres duatletes del Club Atletisme Puçol: Inés Barres, Javier Giménez i Alberto Pamblanco, qui aconseguiria una excel·lent 15a posició general. L'altre duatleta de Puçol, Jesús Jiménez, pertanyent al club Komando, va pujar al podi en 3a posició en categoria de 40-44 anys.

Informa: Jesús Jiménez

13 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres