Hassane Ahouchar i Carmen Sala, guanyadors de l'XI Gran Fons Vila de Puçol

Hassane Ahouchar i Carmen Sala, guanyadors de l'XI Gran Fons Vila de Puçol

Hassane Ahouchar, corredor del C. A. Cárnicas Serrano, i Carmen Sala, atleta independent, van guanyar l'XI Gran Fons Vila de Puçol, primera prova puntuable del XII Circuit de Carreres Populars de la Diputació. Un total de 1.291 participants van entrar en meta, dels que 611 estan inscrits en el Circuit de Carreres Populars.

Hassane Ahouchar va entrar en meta amb una marca de 48:08; seguit de Luis Félix Martínez, del C. A. Cárnicas Serrano, amb un temps de 49:46; la tercera plaça, va ser per a Mario Baldoví, del Runnersworld, que va marcar 49:52; quart va ser Miguel Vázquez, del C A. Delta València, amb 50:19; en quint lloc va arribar l'atleta Andrés Navili, de la S. D. Correcaminos, amb 50:33; i en sext lloc va arribar a meta el corredor Miguel Ángel Plaça, del C A. Cárnicas Serrano, amb 51:12.

Quant a les dones, la vencedora va ser Carme Sala Ferrer, independent, que va aconseguir una marca de 58:19; segona va ser Patricia Lorena Montalvo, independent, amb un temps de 59:34; tercera va entrar en meta Teresa Gràcia Gómez, del C. A. Cárnicas Serrano, amb un temps de 59:59; en quart lloc es va classificar Cristina Loeda Soto, també del C A. Càrnies Serrano, amb un crono d'1:00:52; quinta va ser Carme Maria Pérez Serrano, del Runnersworld, amb 1:03:38.

L'èxit va ser total i va resultar una prova molt atractiva per a participants i espectadors, que van omplir la pràctica totalitat del recorregut. A més, els participants van destacar la bellesa del recorregut, que transcorria pel nucli urbà, l'horta i la platja de Puçol.

La pròxima prova del XII Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València tindrà lloc el diumenge, dia 26 d'abril, en Torrent, amb la V Mitja Marató Ciutat de Torrent, sobre una distància de 21.097 metres.

Informa: Hortanoticias.com
Fotos: Francisco Sanchis

07 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres