Els XI premis Sambori comarcals s'entreguen el 4 d'abril

Els XI premis Sambori comarcals s'entreguen el 4 d'abril

El jurat del concurs literari Sambori, destinat a promoure i difondre l'ús literari del valencià, es va reunir el 23 de març per a deliberar els premiats de 2009 en la fase comarcal. Els premis es donaran a conéixer el dissabte 4 d'abril en La Pobla de Farnals i un total de 8 guardons es quedaran a Puçol.

El dilluns 23 de març es van reunir en l'Institut d'Educació Secundària Guillem d'Alcalà de La Pobla de Farnals, els 26 membres del jurat per a deliberar sobre els treballs guardonats en el concurs literari de l'XI Premi Sambori.

Encarna Gil, membre del jurat, explica que "hi ha hagut molta participació en la fase comarcal, amb un total de 49 centres, uns 9.400 alumnes i més de 500 professors".

El XXII Trobada d'Escoles en Valencià se celebrarà en La Pobla de Farnals el diumenge 5 d'abril, quan es faran públics els premis Sambori en la fase comarcal, mentres que l'entrega de premis se celebrarà un dia abans, el dissabte 4 d'abril en els Salons Roquenublo de la mateixa localitat.

Enric Esteve serà l'encarregat de presentar l'acte, que començarà a les 18 hores. Allí s'atorgarà un premi al cartell anunciador de Ximo Tramoyeres, alumne de tercer de primària del col·legi públic Bisbe Hervás, de Puçol.

Els premiats de Puçol de 2009 són set, concretament: Mónica Marín i Amparo Rubio amb Un joc entre amics (en la categoria infantil, del Mini Cole); la professora María José Gómez amb El conte de la classe (Bisbe Hervás); Laura Garrido amb Arc de Sant Martí(primer cicle d'educació primària, del col·legi Lluís Vives); Rafael Vigo amb La llima i la taronja (primer cicle d'educació primària, de Bisbe Hervás); Alberto Badia amb Els homenets (segon cicle d'educació primària, de Lluís Vives) i Irene Zanón amb Un viatger per Austràlia (del primer cicle d'educació secundària de l'IES Puçol).

Informa: Nuria Martínez León

Tots els premis Sambori 2009 en l'Horta Nord


30 Març 2009
FaceBook  Twitter  

Altres