María Calvo venç en el Duatló d'Aspe, i Manuel Novella queda segon

María Calvo venç en el Duatló d'Aspe, i Manuel Novella queda segon

El dissabte 28 de març es va celebrar la primera edició del Duatló de categories menors en la localitat d'Aspe, amb la participació de huit duatletes del Club Atletisme Puçol. En esta ocasió, i perquè està prou lluny, només se van desplaçar les categories de cadets, infantil i aleví a esta prova puntuable per al campionat autonòmic de la XVI edició dels Jocs esportius de la Comunitat Valenciana.

La competició va començar en la categoria de cadets, amb un traçat de carrera a peu creditora al títol de "trencacames", per les seues contínues pujades i baixades; al contrari que el circuit de la bicicleta, que era pràcticament pla.

Els cadets del Club Atletisme Puçol van ser Francesc Calvo (que va acabar en quarta posició), Alejandro Rodríguez de Dios (que va finalitzar sext) i Ricard Esteve (que va ser sèptim).

A continuació van competir els infantils, finalitzant Manuel Novella com a subcampió, Diego Natural en tercera posició i Jorge Albarrasí va entrar sèptim. En esta categoria també competia una representant femenina, Iris Rodríguez de Dios, ocupant la tercera posició en el podium.

De la categoria aleví només es va desplaçar una duatleta, María Calvo, aconseguint la primera posició en la seua categoria.

El viatge es va realitzar en un autobús que va noliejar la Federació Valenciana d'Atletisme per a l'ocasió.

Informa: Paco Calvo

02 abril 2009
FaceBook  Twitter  

Altres