L'equip cadet de handbol venç, mentres que el femení i l'infantil no juguen

L'equip cadet de handbol venç, mentres que el femení i l'infantil no juguen

El 31 de gener, en el Palau d'Esports de Puçol es va disputar el partit de handbol entre el Puçol cadet masculí i el Vinaròs. El partit va estar prou renyit fins que el gran joc en equip va desequilibrar la balança del marcador a favor dels locals que van acabar guanyant de set gols (24-17).

El Puçol torna a guanyar un partit després d'haver estat perdent durant algunes jornades.

En la primera part el partit estava molt renyida, tota l'estona era un gol dalt i un gol baix els dos equips, fins que el Vinaròs es va escapar de tres. El Puçol va reaccionar i en dos minuts aproximadament va ser capaç de recuperar l'avantatge i acabar la primera part guanyant de dos, 13 a 11.

En la segona part, l'equip es va créixer i, el més important, es va creure que podia guanyar, i això és el que li va ajudar a aconseguir-ho.

Esta part va començar donant-nos un esglai, ja que Didi va haver d'abandonar el terreny de joc per un problema muscular. No va tindre conseqüències; més tard va poder tornar al camp.

El Puçol va començar a defendre amb orde, el porter a parar-lo quasi tot i la davantera a aprofitar les ocasions,  pel que es va escapar en el marcador. Açò els va fer pensar a mantindre el resultat, però a la mínima que tenien una oportunitat no s'ho pensaven dos vegades i intentaven marcar. El Vinaròs es va desesperar i no sabia com jugar, el que va beneficiar al Puçol que va poder jugar més còmode. Al final del partit victòria del Puçol davant del Vinaròs per 24 a 17.

Este resultat puja la moral als jugadors que poden guanyar més partits i pujar posicions en la classificació.

Per la seua banda, el partit femení cadet que enfrontava al Puçol i el Picassent va ser suspés perquè no es van presentar les jugadores de l'equip visitant.

El partit que enfrontava al Puçol infantil masculí i a l'Albal també va ser ajornat, però este a causa de la pluja.

Informa: Adrián Aroca Vidal

07 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres