El Futbol Sala Puçol guanya al Morvedre i es manté prop del líder

El Futbol Sala Puçol guanya al Morvedre i es manté prop del líder

L’últim dissabte del mes de gener es van enfrontar al pavelló de la Casa de la Juventut de Sagunt el FS Puçol amb l’equip de futbol sala del Morvedre. L’equip puçolenc arribava al partit amb la necessitat de guanyar si no es volia despenjar dels primers llocs de la classificació després de la derrota de la setmana passada davant el CD La Salle.

L'equip puçolenc va començar amb Juan a la porteria, Bernardo tancant, Toni Garcia per l'esquerra, Alfredo per la dreta i Paco en punta.

El partit va començar amb molta inseguritat per part del FS Puçol, no obstant, poc a poc va anar tranquilitzant el joc i intentant fer-se amb el control del baló, encara que no ho acabava d'aconseguir del tot. El partit es desenvolupava d'una forma enrevesada i amb poques oportunitats de gol per les dos parts.

Davant les poques oportunitats davant la porteria l'equip puçolenc va aprofitar dos jugades a baló parat per a ficar-se amb un 0 a 2 a favor. Primer amb una jugada assajada en un corner que va marcar Toni Garcia, i amb una falta directa marcada per Valdo després.

No obstant, l'equip puçolenc no va acabar de fer-se amb el control del partit i prop del descans l'equip local va recurtar distàncies deixant el marcador amb un 1 a 2 en el descans.

La segona part va començar amb un Morvedre volcat a l' atac i pressionant a un FS Puçol que no aconseguia mantindre el baló per espolsar-se el domini de l'equip local.

Amb esforç i un poc de sort el FS Puçol va mantindre a zero la seua porteria al llarg de la segona part i ja prop del final Valdo, amb una jugada individual i confirmant la seua efectivitat davant la porteria rival, va aconseguir el 1 a 3 que donava tranquilitat a l'equip puçolenc.

El Morvedre a la desesperada va intentar jugar amb porter jugador, circumstància que va aprofitar el FS Puçol per a aconseguir el definitiu 1 a 4 mitjançant Carlos Cucart i mantindre's en la part alta de la classificació.

Informa: Paco Rausell


06 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres