El Futbol Sala cadet, líder en els Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana

El Futbol Sala cadet, líder en els Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana

Dissabte passat dia 24 de gener, es dispute el partit de la categoria cadet que enfrontava al Col·legi Sagrat Cor B, contra el CFS Puçol, partit en què estava en joc el lideratge del grup en solitari i distanciant al segon classificat en 4 punts.

L'equip titular del C.F.S. Puçol estava format per: Francesc en la porta, Juan tancant, Toni en l'esquerra, Unais en la dreta i Salva de pívot.

El partit va començar amb els equips molt concentrats, generant bones ocasions de gol que van ser ben dreceres pels dos porters. L'equip de Puçol va començar fer-se l'amo del partit plantant-se bé en la pista amb la seua treballada defensa de quatre i trenant una gran jugada a base de bons passes va culminar amb un baló al segon pal que va acabar en la xarxa.

Va arribar el primer gol i poc després el segon. El partit pareixia resolt, però l'arbitre, en un arrancada de protagonisme, pitó un penal inexistent que només va veure ell i que va servir perquè l'equip local acurtara distàncies en el marcador.

A pesar de tot, el F.S. Puçol va saber refer-se de la situació i amb un bon joc i unes jugades perfectament enllaçades van anar arribant les ocasions, i amb elles els gols, fins que el resultat final va ser 1-6 a favor del cadet puçolenc.

Els golejadors del partit van ser: Salva amb 2 gols i Alberto, Toni, Aaron i Josué amb un tant cada u.

El cadet B, seguix així amb el lideratge però ara en solitari, mostrant una gran seguretat i un bon joc en la lliga. En la que només han empatat un partit guanyant tots els altres.

Informa: Rubén Molero

06 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres