Els atletes Marta Gimeno i Iván Castelló s'alcen amb la victòria en el duatló d'Onil

Els atletes Marta Gimeno i Iván Castelló s'alcen amb la victòria en el duatló d'Onil

La segona prova de la Copa Federació 2009, va aconseguir superar els inscrits en edicions anteriors. En esta edició, van resultar vencedors Marta Gimeno, de Puçol, i Iván Castelló, d'Elx.

 

Marta Gimeno, la duatleta de Puçol, enguany en les files del Club Atletisme Tragaleguas, va aconseguir la victòria sobre Ana Belén Rocamora (Tenax Vinalopó) i Luisa Miralles (Marina Alta), imposant-se a ambdós per més de dos minuts de diferència.

Mentrestant, en la categoria masculina, el duatleta d'Elx, Ivan Castelló (Trielx), faria el propi per davant de Ramón García (Trixanto) i Rubén Galván (Marathon Crevillente), però en este cas per escassa diferència de segons.

El vent va ser el gran protagonista de la "accidentada" prova d'Onil (quant a les traves administratives que ha suposat la seua organització), que enguany ha superat la participació de l'any 2008, però que espera convertir-se en un dels grans referents del duatló en la província d'Alacant en els pròxims anys.

En l'entrega de premis va estar present el President de la Federació, Rafael Redondo, qui va agrair als organitzadors l'esforç desplegat.

En la classificació per equips, va ser el Marathon Crevillente el que aconseguiria la victòria, per davant del Trielx i del Club Triatlón Port de Sagunt. La tercera prova de la Copa Federació es disputa a Picassent

 

21 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres