El Futbol Sala Puçol derrota al Santiago Apòstol

El Futbol Sala Puçol derrota al Santiago Apòstol

El dissabte 7 de febrer s'enfrontaven en el Palau d'Esports de Puçol, l'equip de Futbol Sala local amb el Santiago Apòstol. Va ser a partir de la segona part, quan el Puçol va aconseguir remuntar aconseguint un definitiu 8-2.

 

Una jornada més el FS Puçol va aconseguir altra victòria en la lliga de la segona divisió provincial de futbol sala.

El dissabte 7 de febrer es van enfrontar el FS Puçol i el Santiago Apostol FS al palau d'esports de Puçol. El partit l'afrontava el FS Puçol com a favorit per la diferència en la classificació dels dos equips.

L'equip local va començar amb Juan a la porteria, Bernardo tancant, Ruben Molero per la esquerra , Alfredo per la dreta i Paco de pivot. El partit va començar amb un FS Puçol controlant el domini de l'esfèric i intentant, sense preses, obrir el marcador.

No va tardar massa l'equip local en avançar-se amb un gol de Rubén Molero a la treta d'un corner, fent bona la tàctica assajada als entrenaments. Malgrat acumular ocasions i la possessió total del baló per part de l'equip local va ser en altra jugada a baló parat, en aquest cas per un penal comés de forma ingenua per un jugador visitant, que va tornar a marcar el jugador local Alfredo.

Al llarg de la primera part l'equip visitant no va inquietar massa la porteria local i Carlos Cucart en un contraatac va establir el 3 a 0 amb el que e va arribar al descans.

En la segona part l'equip visitant va avançar les línies però fruit de la seua imprecissió amb el baló el FS Puçol va tornar a marcar mitjançant un contraatac finalitzat per Ruben Molero.

Al poc de temps en altre contraatac local  Angel Sánchez va tornar a marcar establint el 5 a 0. En aquesta segona part l'equip puçolenc va alternar moments de control de la situació amb altres en els que es van perdre els papers.

Aquests moments de confussió van ser aprofitats pel Santiago Apostol per marcar dos gols i recurtar distàncies fins al 5 a 2. Malgrat els dos gols visitants, l'equip local es va refer immediatament amb 3 gols consecutius de Valdo, una setmana més no va faltar a la cita amb el gol, deixant el marcador en el definitiu 8 a 2.

Informa: Paco Rausell

 

15 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres