El futbol sala cadet es proclama campió de la Lliga Provincial de Jocs Escolars

El futbol sala cadet es proclama campió de la Lliga Provincial de Jocs Escolars

El 7 de febrer, s'enfrontaven en el Poliesportiu Municipal de Puçol l'equip cadet del Futbol Sala Puçol contra el Col·legi Çensana de Godella, partit pertanyent a la Lliga Provincial de Jocs Escolars de la Generalitat. 

 

L'equip local preveia un partit fàcil per a tancar la primera fase de la Lliga Provincial, en la que el Futbol Sala Puçol, s'ha proclamat campió accedint directament a la fase final del Campionat Autonòmic de València.

L'equip titular del F.S. Puçol va ser: Francesc en la porteria, Juan tancant, Oscar en l'ala dreta, Toni en l'ala esquerra i Salva de pívot, la banqueta formada per Francis, Carlos Rivas, David, Josué i Sergio Peñalver.

L'equip local va començar un poc nerviós a causa de la situació del campionat, però prompte i gràcies a una fallada del porter, Oscar va aprofitar per a pujar el primer tant al marcador.

Gràcies a eixe gol que va donar la tranquil·litat, el F.S. Puçol se va anar fent fort en la pista i amo del partit. Prompte es van començar a veure una sèrie de bones jugades que  sempre acabaven amb un rematada en el segon pal.

El segon gol va ser obra de Toni a servici de cantó, poc després el mateix jugador va finalitzar ben una jugada personal que va posar el tercer en el marcador, jugada en què també va col·laborar el porter contrari amb un error inexplicable. Uns minuts després, l'equip visitant va acurtar distàncies en el marcador i va posar el 3-1 acabant així la primera part.

Al minut de donar començament la segona, Josué va marcar un gran gol aprofitant un rebutge en l'àrea rival. Van anar passant els minuts i l'equip local era amo del partit, es veia que no tardaria a pujar un altre gol en el marcador i així va ser, el jugador local David va fer valdre la seua potència i corpulència en un baló llarg que va finalitzar perfectament en el fons de la xarxa.

El xiulit de l'arbitre significava, a més del final del partit, l'alegria de l'equip de Puçol, ja era el campió de la lliga dels Jocs Esportius de València, sent l'equip menys golejat (15 tants en contra) i també l'equip més golejador (55 dianes) i amb això la plaça assegurada per al disputar el Campionat Final Autonòmic de la Comunitat Valenciana.

Informa: Rubén Molero

 

14 Febrer 2009
FaceBook  Twitter  

Altres