Arranca la temporada de duatló en Oliva amb moltes medalles per al club de Puçol

Arranca la temporada de duatló en Oliva amb moltes medalles per al club de Puçol

La temporada de duatló 08-09 hi ha començat amb el I Duatló ciutat d'Oliva, celebrat este dissabte dia 13 de desembre, amb una àmplia representació de benjamins, alevins, infantils i cadets del Club Atletisme Puçol, dels quals més d'un va aconseguir pujar al podium.

 

Les jóvens promeses van iniciar la competició amb la categoria cadets, on els dos representants, Fran Calvo i Ricard Esteve, van fer la primera carrera amb el grup de cap, però per culpa de fallades tècniques en la transició a la bicicleta, van perdre les possibilitats de podium, finalitzant en quinta i octava posició, respectivament.

A continuació es va disputar la carrera d'infantils, on Iris Rodríguez va obtindre un magnífic segon lloc en el seu primer any com infantil, després de fer una gran remuntada en el segment de ciclisme. En esta mateixa categoria van córrer també Manuel Novella, que va arribar a la meta en tercera posició, Iván Portalés, Jorge Albarracín i Juan Cubas, que van ser quint, sext i sèptim, respectivament.

En la següent carrera competien xics i xiques de la categoria aleví, dominant en tot moment la prova les nostres xiques, i finalitzant María Calvo en primera posició i Inma Novella en tercera. Els xics van tindre pitjor sort: Jorge Lagoa va patir una aparatosa caiguda en el segment de la bicicleta, havent de retirar-se, mentres que Jaime Brizuela i Jordi Llanes van acabar en sexta i novena posició.

La prova de benjamins, una de les més interessants, per la motivació que van tindre els xiquets, va ser molt disputada. En la categoria masculina, Andreu Puchades va finalitzar en tercera posició; per la seua banda, Lourdes Novella a quart lloc entre les dones.

Es va aprofitar el començament de la temporada per a entregar els guardons de la XXVI edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, on dos dels nostres triatletes han aconseguit medalla: Francisco Calvo ha sigut plata en categoria cadet, i Manuel Novella també plata en categoria infantil, guardó que els acredita com a esportistes d'elit nivell promoció.

Per la seua banda Inma Novella i María Calvo van acabar primera i segona en categoria aleví, encara que en esta categoria encara no s'entreguen els guardons a nivell autonòmic.

Informa: Paco Calvo

 

16 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres