L'equip cadet del Futbol Sala Puçol perd a casa del líder

L'equip cadet del Futbol Sala Puçol perd a casa del líder

Després de perdonar diverses ocasions clares de gol, l'equip cadet del club Futbol Sala Puçol va eixir derrotat de la pista del Serra, que referma així la seua condició de líder de la categoria.

 

Va eixir molt ben plantat i molt seriós el Futbol Sala Puçol, que va disposar de tres ocasions per a posar-se per davant en el marcador, una d'elles claríssima, al no encertar una rematada en boca de gol.

I es va complir el que sol passar en estos partits: el que perdona la paga.

A 8 minuts del descans, les jugades clau. El porter de l'equip visitant ix de l'àrea a tallar un baló i el jugador més desequilibren-te del Serra, Raúl, deixa la cama i veu la cartolina groga. Immediatament després tracta de tallar un baló amb la mà en una jugada dubtosa: l'àrbitre no xiula res i li perdona l'expulsió.

En la jugada següent, el mateix Raúl, que havia d'estar expulsat, roba un baló, també en jugada dubtosa ja que espenta a Arnau, i marca per baix el 1-0. A continuació una jugada calcada i el 2-0.

Amb este marcador es va arribar al descans.

En la segona part el FS Puçol va intentar amb més cor que cap la remuntada, però després d'un bon inici es va trobar amb el 3-0 en contra, després d'una jugada desgraciada.

A cinc minuts de final, Carlos Bas va anotar el 3-1 definitiu, també al rebotar en un defensa el seu centro-chut.

Informa: Ricardo Alonso Ortiz

 

01 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres