Primera Trobada autonòmica d'escoles de triatló a Puçol

Primera Trobada autonòmica d'escoles de triatló a Puçol

El dissabte 29 de novembre es va celebrar la Primera Trobada d'escoles de triatló de categories menors organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Puçol i l'Escola Municipal de Triatló. L'esdeveniment va començar amb una competició en la piscina i va finalitzar en el Palau d'esports amb un berenar per a tots els assistents. Va ser un èxit ja que van assistir nombrosos participants.

 

Jóvens d'entre set i quinze anys procedents de distintes escoles de la Comunitat Valenciana es van donar cita a Puçol el dissabte 29 de novembre, amb motiu de la celebració de la Primera Trobada d'escoles de triatló. La primera cita va tindre lloc en la Piscina Municipal a les 16'00 hores on es van realitzar competicions de natació individuals i de relleus.

Al finalitzar, la Federació Valenciana va agrair la presència a tots els assistents, el Club de Triatló Puçol va repartir premis entre les escoles participants i l'Escola Municipal de Triatló va rebre la notícia que el pròxim 13 de desembre rebrà el premi a la Millor Escola de la Comunitat Valenciana, serà en la gala de l'esport que se celebrarà en Oliva.

Com apunta Jesús Jiménez, director de l'Escola de Triatló de Puçol, "la competició era l'excusa". Es tractava davant de tota d'una trobada lúdica perquè els assistents disfrutaren de l'esport i compartiren aficions.

D'altra banda, Jesús ha volgut destacar i agrair "el suport tant dels pares de l'escola com de l'ajuntament, perquè per a realitzar una cosa de tal magnitud feien falta molts voluntaris i sense ells no hauria sigut possible".

Com a final, els esportistes i els seus acompanyants es van dirigir al Palau d'esports, on l'ajuntament donava un berenar per a tots. Van acudir noranta esportistes de tots els racons, com l'Escola Tragaleguas de Manises, les escoles municipals de Bétera, Sueca, Cullera, València, Catarroja i el Club Triatló Alt Palancia.

Com a balanç es pot dir que esta primera reunió va ser un èxit, tant de participació com en l'organització. Els assistents, per als que els resultats esportius no tenien importància més enllà de comprovar els registres dels seus atletes esperen que hi haja més concentracions i que tinguen la mateixa acollida que la de Puçol.

Informa: Nuria Martínez León

 

01 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres