El Futbol Sala Puçol es retroba amb la victòria i amb la zona alta de la taula

El Futbol Sala Puçol es retroba amb la victòria i amb la zona alta de la taula

El Futbol Sala Puçol se reva trobar amb la victòria el dissabte 29 de novembre, després de dos jornades seguides sense puntuar, i ho va fer davant del segon classificat de la categoria, l'AD El Pilar.

 

Els dos equips arribaven al partit amb la necessitat obtindre els tres punts en joc, El Pilar per a no desapegar-se del líder de la categoria, i el FS Puçol per a tornar als primers llocs de la classificació.

L'equip de Puçol va començar el partit amb Ximo en la porteria; Bernardo, Toni García, Carlos Cucart i Rubén Molero.

El partit va començar amb els dos conjunts molt concentrats i ben plantats en el terreny de joc, intentant dur a terme les seues respectives tàctiques. Fruit d'estes precaucions, l'encontre no resultava massa vistós per a l'espectador.

Ambdós equips van tindre oportunitats en la primera part, però va ser el FS Puçol qui es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Carlos Cucart, després d'un rebutge del porter visitant.

A pesar del gol, l'AD El Pilar va demostrar la seua concentració i als pocs minuts igualava el marcador. Amb este resultat es va arribar al descans.

En la segona part, l'equip local va avançar la seua defensa per a no deixar que els visitants tingueren un excessiu control del baló i del partit. Continuava sent un encontre molt igualat i disputat, però per segona vegada es va avançar el FS Puçol, amb un ràpid contraatac culminat per Rubén Molero.

Amb este avantatge en el marcador, el FS Puçol va haver de defendre fins al final els atacs de l'AD El Pilar, que va jugar amb porter-jugador.

En els minuts finals qualsevol dels dos equips podria haver marcat més gols, fins que l'expulsió d'un jugador visitant va afavorir a l'equip local, que ja no va tindre massa problemes per a mantindre el 2 a 1 en el marcador.

Informa: Paco Rausell

 

30 Novembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres