El Futbol Sala Puçol aconseguix la victòria enfront de l'Alboraia

El Futbol Sala Puçol aconseguix la victòria enfront de l'Alboraia

El FS Puçol va disputar dissabte passat 20 de desembre un partit contra un dels equips que ocupa un dels primers llocs en la classificació, l'Alboraia. Va ser un encontre molt disputat que es va saldar amb la victòria de l'equip local per un 4-2.

El dissabte 20 de desembre, en el Palau d'Esports de Puçol, es va lliurar un vibrant partit de futbol sala que va enfrontar l'equip local amb el de la pròxima localitat d'Alboraia. La igualtat en els punts aconseguits fins ara per estos dos equips, feia pensar que seria un partit molt disputat, i realment va ser així, perquè no van defraudar.

El Futbol Sala Puçol va començar l'encontre amb Ximo Alegre en la porteria, Bernardo tancant, Toni per l'esquerra, Carlos Cucart per la dreta i Alfredo davant. El partit va començar amb un Puçol intentant controlar el joc davant d'un Alboraia molt ordenat, però un error en la defensa va afavorir que prompte avançara l'equip visitant. No obstant, el FS Puçol no es va rendir i va intentar portar avant la tàctica prevista, portant la seua defensa prop de l'àrea rival.

A pesar del domini del baló de l'equip local, va ser una altra vegada l'equip foraster el que va tornar a marcar, demostrant d'esta forma per què ocupen un dels primers llocs de la classificació.

El FS Puçol no es va afonar i va continuar amb la forma de joc que li ha portat a obtindre els bons resultats de la present temporada, i a pocs minuts del descans, es va fer justícia al joc desplegat, i Toni va aconseguir acurtar distàncies en el marcador amb un potent tir exterior. D'esta forma va arribar el descans amb l'1 a 2 en el marcador.

La consigna per a la segona part continuava sent controlar el joc i pressionar a l'equip visitant per a aconseguir empatar el partit. No obstant el començament no va ser bo per a l'equip local i el partit va entrar en una dinàmica caòtica per als dos equips que alternaven la possessió del baló.

Un vell conegut de l'afició local que reapareixia després d'unes temporades d'absència, Valdo, va aconseguir l'empat amb una jugada individual. El gol va donar ales i confiança al FS Puçol que va poder marcar un altre tant amb un baló al pal d'este Valdo.

El FS Puçol va ser a pel partit i Ángel Sánchez va aconseguir el tercer gol de fort xute directe a la base del segon pal des de fora de l'àrea. Seguidament Carlos Cucart amb un gran gol al contraatac donava la tranquil·litat necessària per a fer-se amb el partit amb un definitiu 4 a 2.

L'equip local protagonitzava així una important remuntada per a acabar l'any amb totes les opcions intactes per a lluitar pels primers llocs de la classificació.

Informa: Paco Rausell

21 Desembre 2008
FaceBook  Twitter  

Altres