El Dia del handbol posa punt i final a una temporada agredolç

El Dia del handbol posa punt i final a una temporada agredolç

La temporada 2007-2008 de handbol acaba. Els resultats dels diferents equips en les categories superiors (juvenil, senior A i B), han sigut simplement regulars: a la tristesa del descens del primer equip es contraposa l'alegria per la consolidació de les categories inferiors.

L'any passat, a l'hora d'ara, es produïa el major èxit esportiu en la història del Club Handbol Puçol: el primer equip aconseguia l'ascens a la Lliga Nacional, una cosa insòlita per a un club modest, però també un premi al treball humil però ben fet.

Enguany, arribat el mes de juny, els resultats esportius són distints. L'equip que militava en Lliga Nacional no ha aconseguit mantindre la categoria, però l'experiència per a tots els jugadors i per al club se pot considerar positiva, ja que no sempre es té la possibilitat de competir a eixe nivell, tenint en compte que parlem un club xicotet, amb poc pressupost i recursos limitats.

"Queda en l'haver de la història del club este pas per la Lliga Nacional Autonòmica, i esperem que no siga l'última vegada. No deixarem de lluitar fins a aconseguir-ho novament", assegura José Vicente Martí, fundador del club i un dels coordinadors del seu funcionament en l'actualitat.

Però sens dubte, els més important d'esta temporada ho han aconseguit les categories infantil masculí i cadet femenina, no tant pels resultats finals, que han sigut bons (un quint lloc per a l'infantil masculí), sinó pel fet d'haver configurat un grup de xiques i de xics que han competit amb entusiasme, i que garantixen la continuïtat per a la temporada pròxima. Eixe ha sigut l'èxit principal d'esta campanya.

"Ha costat, però s'ha aconseguit, i ara hem de treballar i posar tots els nostres esforços a aconseguir no dos, sinó quatre equips per a la temporada que ve: infantil i cadet tant masculí com femení", continua explicant el coordinador. "I estem convençuts que ho anem a aconseguir. El treball en les categories base són el futur d'este esport, i en això estem".

Com a fi de temporada, el Club Handbol Puçol i l'Escola Municipal de Handbol, han organitzat conjuntament, per al dissabte dia 7 de juny, tota una jornada ludicoesportiva, amb partits entre pares i jugadors, competició mixta, triangular entre els equips juvenil i sèniors.

Tot un matí de convivència i handbol, que culminarà, com és habitual en estos casos, en una reunió gastronòmica, donant el punt i final a esta temporada.

I, per descomptat, tots continuen esperant que arribe l'1 de juliol, per a donar començament al I Campus d'estiu de handbol, en el qual s'espera una important participació que garantisca el futur d'este esport en la localitat.

03 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres