La piscina romandrà tancada de l'1 al 8 de juny

La piscina romandrà tancada de l'1 al 8 de juny

La Piscina Municipal de Puçol finalitza el 31 de maig la seua temporada d'hivern i romandrà huit dies tancada per a realitzar els treballs de condicionament de cara a la temporada d'estiu, que estarà dedicada simultàniament al bany lliure i a cursos de natació.

Convertida des de fa anys en l'escola municipal amb nombre més gran d'alumnes, els cursos de natació s'estenen des d'octubre a maig, amb una àmplia oferta d'horaris i dirigits a totes les edats.

No obstant, quan arriba l'estiu l'escola de natació no descansa, i durant el mes de juliol s'oferixen també cursos per a xiquets (de 6 a 14 anys) i adults (majors de 14 anys), en distints horaris de dilluns a divendres.

"No incloem cursos els caps de setmana perquè és el moment en què la piscina té una major afluència de visitants que busquen el bany lliure, d'ací que dissabtes i diumenges queden tots els carrers lliures", explica Fernando García, el tècnic d'Esports.

Enguany s'ha reduït tot allò possible el temps en què romandrà tancada per a llevar la coberta d'hivern i realitzar els processos d'aclimatació de l'aigua: seran només huit dies, de l'1 al 8 de juny, quan la piscina romanga tancada.

A partir del dilluns 9 de juny ja estarà oberta amb el seu horari normal: d'11 a 20 hores ininterrompudament.

01 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres