El 8 de juny, segona edició del Triatló Vila de Puçol

El 8 de juny, segona edició del Triatló Vila de Puçol

El Club Atletisme Puçol continua apostant per una àmplia oferta d'esdeveniments, tant a l'hora de participar com d'organitzar-los. El seu últim desafiament és el segon Triatló Vila de Puçol, que en esta ocasió estarà reservat als més jóvens: esportistes nascuts a partir de 1992.

El diumenge 8 de juny, a partir de les 9 del matí, el Poliesportiu Municipal es convertirà en la seu del II Triatló Vila de Puçol, reservat a categories de cadets, infantils, alevins, benjamins i multiesport.

L'esdeveniment, que forma part dels XXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i del Campionat Autonòmic de Cadets, està organitzat per l'Ajuntament de Puçol i compta amb la col·laboració de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Les bases per a inscriure's poden consultar-se en la pàgina web de Puçol (www.puçol.es) i en la de la federació (www.triatlocv.org), en esta última també pot realitzar-se la inscripció via mail.

La prova combinarà, com és de rigor, distintes distàncies segons les edats, variant des dels més xicotets (que recorreran 25 metres nadant, 250 a peu i 1.000 amb bicicleta), fins als cadets (amb 400 de natació, 2.000 d'atletisme i 10.000 de ciclisme).

Per a Paco Calvo, president del Club Atletisme Puçol, "esta prova suposa una gran projecció per al nostre club i arriba en un gran moment, perquè precisament tenim triatletes nostres que no sols han destacat a nivell de base, recentment en Cullera, sinó que també estan representant inclús a la nostra comunitat, com va succeir el mes passat en el campionat d'Europa celebrat a Lisboa".

Bases del II Triatló Vila de Puçol

04 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres