Segon torneig de futbol 7 solidari amb el poble sahrauí

Segon torneig de futbol 7 solidari amb el poble sahrauí

Enguany 2008 ha sigut declarat Any internacional per la defensa dels drets humans en el Sàhara Occidental. Per este motiu, ASOM (Associació per a la Solidaritat amb el Món) organitza el II Torneig de futbol 7 solidari amb el poble sahrauí, que se celebrarà en el camp municipal José Claramunt de Puçol del 30 de juny a l'11 de juliol.
 

Les inscripcions per al torneig, que compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Puçol i la col·laboració de la Unió Esportiva Puçol en la cessió de les instal·lacions esportives, es realitzen del 12 al 22 de juny. El sorteig de grups se celebra el divendres 27 de juny, a les 20'30 hores, en el Saló Els menjars.

Des de la pàgina web municipal (www.puçol.es) es poden descarregar els fulls per a inscriure cada equip, les normes que regiran el torneig i el cartell del mateix.

A més, una vegada començada la competició, cada dia es podran descarregar en format PDF tant els resultats de la jornada com les classificacions en els distints grups.

Sara León, presidenta d'ASOM, destaca la importància d'este torneig "ja que és una forma molt atractiva de cridar l'atenció sobre la problemàtica del poble sahrauí. El passat any va funcionar molt bé l'experiència i en esta segona edició hem incorporat la informació a través de la web de l'ajuntament, la qual cosa facilita el contacte amb els equips i, sobretot, que estos estiguen informats en tot moment".


 

28 Juny 2008
FaceBook  Twitter  

Altres