Fins al 31 de maig, oberta la inscripció per als cursos de natació d'estiu

Fins al 31 de maig, oberta la inscripció per als cursos de natació d'estiu

La Piscina Municipal oferix cursos de natació, tant per a xiquets com per a adults durant tot el mes de juliol. Les classes seran de matí i vesprada, a triar, de dilluns a divendres, quedant els caps de setmana la piscina reservada per al bany lliure.

Un any més, del 26 al 31 de maig està obert el termini d'inscripció per als cursos de xiquets i adults que s'organitzaran en la piscina durant tot el mes de juliol. Este termini inicial queda reservat als socis del poliesportiu, mentres que els no socis hauran de passar a inscriure's entre el 9 i el 15 de juny.

En ambdós casos, la matrícula es formalitza en la pròpia piscina, podent triar horari al llarg de pràcticament tot el dia, ja que els cursos van des de les 9 del matí i fins a les 21'30 de la nit. Això sí, les places són limitades i per orde d'inscripció,  pel que no cal pensar-s'ho molt.

El preu varia segons l'edat i la condició, ja que els socis tenen sempre preus millors (35 euros els xiquets, 43 els adults) que els no socis (43 els xiquets i 48 els adults), la qual cosa ha portat en anys anteriors a alguns interessats a fer-se socis només per a poder optar a estos cursos.

 

25 Maig 2008
FaceBook  Twitter  

Altres