21 tripus participen en el Campionat d'Espanya de Duatló a Avilés

Han començat a competir a nivell estatal i els components de Tripuçol comencen a preparar-se per a les proves en època de pandèmia, que són diferents a les habituals: acostumats a mesurar-se braç a braç, ara impera la modalitat Rolling Start, o el que és el mateix, cadascun corre només en una crono individual. Però els tripus aprenen prompte… i ja són ací.

Els dies 10 al 12 d'abril viatgem a Avilés per a disputar el Campionat d'Espanya de Duatló en el qual 13 dels nostres Tripus en categoria Cadet i Juvenil i 8 en categoria de Grups d'edat ho van donar tot per a obtindre el millor resultat possible tant individual com per al còmput de lliga de clubs. 

Ja que enguany la Covid seguix present en les nostres vides, totes les carreres van ser de modalitat Rolling Start. Això vol dir que tots els esportistes feien la seua carrera de contrarellotge individual, evitant així el contacte amb altres participants.

Vam obtindre resultats increïbles, començant per les categories més joves amb un equip representat per Diego Lledó, Marcos Castro, Guillén Gumbau, Marc Morant, Pablo Martínez i Carles Herrero que va aconseguir alçar-se amb la tercera posició per equips en categoria cadet.

Els nostres representants en categoria Juvenil van ser Vicent Gumbau, que va obtindre la 29a posició i en dones, Ainhoa Orón i Lucía Chulvi que van quedar 74a i 96a respectivament, entre 150 participants.

En la categoria Júnior van participar Arnau Rosaleny que va obtindre la 19a plaça, Alejandro Gonzalbo la 93a, Angels Gumbau la 36a i Ainhoa Torres la 44a. Resultats que ens demostren que estem en el camí correcte i ens motiven per a continuar entrenant.

En grups d'Edat van representar a l'equip masculí, CarlosBoví i Viktor Mészáros, en GGEE 20-24, i van obtindre la 6a i 13a plaça; i Ian Portalés, en GGEE 25-29, la 13a. En GGEE 20-24 Femení van córrer María (3a) i Ana Rubio (13a), Alicia García (4a) i Laura Benlloch (17a). Marisa Pina en GGEE 25-29 va obtindre la 6a plaça. La seua carrera va consistir en un duatló Sprint que va tindre lloc el diumenge a les 9 del matí.

Estem molt contents i agraïts de tindre la sort de poder viatjar i participar en Campionats d'Espanya ja que sabem el complicat que és organitzar una prova d'este nivell en les condicions en les quals vivim. Continuarem entrenant com fins ara per a donar  el millor de nosaltres mateixos en les pròximes competicions. 

#vamostripus

Informa: María Rubio |Fotos: Tripuçol

fotos facefotos face132-tripu-aviles-2

 

19 abril 2021
FaceBook  Twitter  

Altres