A partir del 22 de juny, la piscina d'estiu obri tots els dies

De dilluns a diumenge, de 10 a 20 hores, torna a estar en marxa la Piscina Municipal d'estiu, amb la cúpula d'hivern retirada, això sí amb les mesures de precaució que marquen des de Sanitat: sense aglomeracions, aforament reduït, distància de seguretat, màscara, gel desinfectant i senyalitzacions per a facilitar els moviments per les instal·lacions.

Després del període de transformació de piscina d'hivern a estiu, que es realitza tots els anys a la fi de maig i principis de juny, dilluns que ve 22 de juny s'obri la piscina situada en el Poliesportiu Municipal.

Per a evitar aglomeracions, dins del recinte podran estar un màxim de 125 persones, la qual cosa equival al 75% del seu aforament.

Queda reservada una hora al dia per a les persones majors de 65 anys i per a esportistes: de 10 a 11 del matí. A partir d'eixe moment, la piscina seguix oberta per a tots els públics fins a les 20 hores, de manera ininterrompuda.

Recorda que cal complir les mesures sanitàries habituals per als espais públics: acudix amb màscara, guarda la distància de seguretat a l'hora d'entrar i d'eixir, desinfecta les teues mans, si és possible paga amb targeta millor que en metàl·lic i no oblides seguir les indicacions del personal i la senyalització que trobaràs al llarg del recinte.

A més, la piscina té servei de restaurant i bar, al qual pots accedir respectant les mesures de seguretat. Compta amb menú al migdia i possibilitat de sopar, però com l'aforament és limitat, millor que faces la teua reserva prèvia telefonant al 676 368 692.

No ho oblides: tots els dies de la setmana pots optar per la piscina municipal com una alternativa per a descansar i gaudir en família, des de les 10 a les 20 hores.

Informa i fotos: Sabín | Cartell: Sento Pascual

312-piscina-verano-2

19 Juny 2020
FaceBook  Twitter  

Altres