Comença a calfar motors… Que torna el Gran Fons!

El dia 4 d'abril a les 17.30 hores, els esportistes locals tenen una cita en l'avinguda Font de Mora: lloc on es donarà el tret d'eixida per a la XXII edició del Gran Fons Vila de Puçol. En total, 15 quilòmetres de carrera amb diferents punts d'avituallament i borsa del corredor. Tot, de la mà del Club Atletisme Puçol, organitzador de l'esdeveniment.

Les inscripcions per a apuntar-se a  la prova estan obertes des de l'1 de febrer i poden realitzar-se a través d'éste enllaç. Amb el mateix recorregut de sempre, la carrera comença i finalitza en l'avinguda Font de Mora, després d'una volta per la localitat que arriba fins a la platja i recorre tot el passeig abans de tornar a la meta. Els dorsals es repartiran a partir del dia 3 d'abril, encara que també es poden recollir el mateix dia 4 en la zona d'eixida.

La carrera compta amb punts d'avituallament cada 5 quilòmetres al llarg del recorregut. Concretament, dos líquids, en el quilòmetre 5 i en el 10, i un altre líquid i sòlid en línia de meta.

A més, l'organització obsequiarà a cada participant amb una borsa del corredor, que inclou una samarreta termo compressiva «que regula la temperatura i ajuda a subjectar el múscul perquè siga més còmode realitzar l'esforç», explica Pepa Claramunt, directiva del Club Atletisme Puçol: «Ens fa molta il·lusió organitzar este esdeveniment any rere any i ens agradaria que molta gent s'anime a participar i, qui no, que s'anime a animar», fa broma.

I és que, encara que des de la junta directiva del club «tots treballem i és complicat quadrar els nostres horaris i arribar a tot», comenta la responsable, «per a nosaltres és un clàssic organitzar esta carrera».

De fet, com expliquen des de la directiva del Club Atletisme Puçol, és una prova que molta gent té en el seu calendari com la primera de les llargues de cara a l'estiu: «Ve molta gent de fora, fins i tot de Conca, Terol, Madrid…», apunta Claramunt, que s'encarrega de gestionar este esdeveniment juntament amb Paco Calvo, María Chiara, José Miguel Pedro i José Luis Pérez.

En finalitzar serà el lliurament de premis per als tres primers classificats absoluts i per categoria, a més dels primers amb discapacitat i del campió local de cada categoria. En definitiva, toca anar calfant els motors… Que torna el Gran Fons Vila de Puçol!

Informa: Irene Mollà | Fotos: Sergio Maestro

108-gran-fons-3

20 Febrer 2020
FaceBook  Twitter  

Altres