Prepara disfressa i sabatilles… Que arriba la Sant Silvestre!

El dissabte 28 de desembre arriba a Puçol la Sant Silvestre, una carrera popular de 3 km que, organitzada per la Junta Local Fallera i sota la temàtica nadalenca, espera reunir a tots els participants possibles per a compartir una jornada lúdica i divertida mentre es contribueix a una causa social: Els fons es destinaran a la Fundació Proyecto Vivir, que dona suport a dones en situació de vulnerabilitat.

En tractar-se d'una prova lúdica i de curta distància, els participants poden realitzar-la corrent, caminant, amb carrets, amb mascotes, disfressats... «No es tracta exclusivament de córrer», explica Carolina Rescalvo, secretària de la Junta Local Fallera: «L'objectiu és passar-lo bé en família o amb amics i, amb l'excusa de la temàtica nadalenca, qui vulga pot disfressar-se».

La inscripció val 4 euros i es pot realitzar en tots els casals fallers de Puçol, en el Gimnàs Victoria i també durant la mateixa recollida de dorsals, que es repartiran entre les 16.15 i les 16.45 hores del dia de la prova en el punt d'eixida i de meta: la Plaça Joan Ribera, al costat de l'Ajuntament de Puçol.

Els fons es destinen íntegrament a la Fundació Proyecto Vivir, que treballa per a la re-inserció de dones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social. «Moltes persones que no poden córrer perquè són majors, tenen alguna lesió o, simplement, no els abelleix, també volen col·laborar», explica Carolina Rescalvo: «Per a això comptem amb ‘Fila zero’, un tipus d'inscripció per a persones que, sense participar, puguen aportar el seu granet d'arena a esta causa».

La Junta Local Fallera s'encarrega d'organitzar la carrera des dels últims tres anys «perquè ja s'ha convertit en una tradició», bromeja la seua secretària: «I, per descomptat, per a continuar contribuint a esta causa solidària i estar presents en esdeveniments de Puçol més enllà de la setmana fallera». En definitiva, es tracta de «passar una estona divertida de cara al Nadal».

Informa: Irene Mollà |Cartel: Sento Pascual |Fotos: Pepa Deogracia

698-san-silvestre-3

19 Desembre 2019
FaceBook  Twitter  

Altres